z tym 400d to jakiś pic na wode fotomontaż...ci co mają pisza o nim w samych superlatywach ale gdy ktoś wspomni o zdjeciach lub cropach to nagle ci "goscie" ulatniaja sie jak kamfora![]()
z tym 400d to jakiś pic na wode fotomontaż...ci co mają pisza o nim w samych superlatywach ale gdy ktoś wspomni o zdjeciach lub cropach to nagle ci "goscie" ulatniaja sie jak kamfora![]()
ja tam jestem zielony(jak na prawdziwego aliena przystało) więc licze na Waszą pomoc ;p
alien, a Ty nie bierzesz czasem pod uwagę że ludziska zwyczajnie nie mają czasu i chęci na wrzucaniu fotek na forum. Ja bym tu żadnych spiskowych teorii nie wysnuwał. Sam widziałem sporo fotek z 400D i są bardzo dobre. Zresztą masz już wiarygodne testy w sieci w wielu miejscach. Jest mnóstwo komentarzy i sampli np. na forum Freda Mirandy także czego ty jeszcze chcesz.
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner