Pokaż wyniki od 1 do 10 z 216

Wątek: własnie kupłem 400d

Mieszany widok

Początki nałogu

Domyślnie

Nie wiem czy już ktoś porównywał 400d i 30d z dobrej klasy obiektywem...jesli nie to proponuje zajrzeć tutaj

http://www.dcresource.com/reviews/ca...ew/index.shtml - 400d
    i tutaj
    http://www.dcresource.com/reviews/canon/eos_30d-review/ - 30d

obiektyw ten sam a mimo to 400d świetnie się broni ,powiem wiecej 30d nieco wymięka
    Troche poniżej środka jest test iso na obu stronach
    Ostatnio edytowane przez alien ; 19-10-2006 o 20:03
    ja tam jestem zielony(jak na prawdziwego aliena przystało) więc licze na Waszą pomoc ;p

Pełne uzależnienie Awatar muflon
    Miasto
    Zürich

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez alien Zobacz posta
    mimo to 400d świetnie się broni ,powiem wiecej 30d nieco wymięka
    A niby czemu ma być inaczej?! Czy Ty aby na pewno zdajesz sobie sprawę na czym polegają różnice między różnymi seriami body u Canona?

szpindek
    Guest

Domyślnie

Ja też kupiłem jakiś czas temu canona 400d, witam wszystkich. Moja czterysetka również niedoświetla. Nie mówie, można się przyzwyczaić, ale jednak wolałbym żeby zdjęcia były dobrze naświetlone nawet na automacie. Dzień po zakupie aparatu pojechałem na wymiane do Francji i niestety większośc zdjęć robionych przez kolegów i koleżanki było niedoświetlonych. Mam jeszcze cichą nadzieję, że canon wyda jakiś poprawiony soft, albo coś w tym stylu. Tak poza tym jestem bardzo zadowolony, no może gdyby nie ten kit. Najbardziej przeszkadza mi jego ostrość, raczej jej brak. Ogólnie wydawało mi się, że nie jestem wybredny i kupie najpierw lampe, późnej tele i dopiero na końcu pomyśle nad szerokim, no ale wychodzi, że zaczne od zakupu t 17-50. Myśle, że jego jakość jest wystarczająca. Tak poza tym zastrzeżeń nie mam. Wszystko pięknie. Wizjer wystarczający, iso 1600 jak dla mnie ok, wyświetlacz jak się poprawnie skoryguje to nawet w pełnym słońcu widać ustawienia.

Uprawnienia umieszczania postów