Strona 9 z 22 PierwszyPierwszy ... 789101119 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 81 do 90 z 216

Wątek: własnie kupłem 400d

Początki nałogu

Domyślnie

TomPo jeśli możesz to wrzuć jakieś cropy =)
    Ostatnio edytowane przez alien ; 28-09-2006 o 15:42
    ja tam jestem zielony(jak na prawdziwego aliena przystało) więc licze na Waszą pomoc ;p

Początki nałogu

Domyślnie

z tym 400d to jakiś pic na wode fotomontaż...ci co mają pisza o nim w samych superlatywach ale gdy ktoś wspomni o zdjeciach lub cropach to nagle ci "goscie" ulatniaja sie jak kamfora
    ja tam jestem zielony(jak na prawdziwego aliena przystało) więc licze na Waszą pomoc ;p

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez alien Zobacz posta
    z tym 400d to jakiś pic na wode fotomontaż...ci co mają pisza o nim w samych superlatywach ale gdy ktoś wspomni o zdjeciach lub cropach to nagle ci "goscie" ulatniaja sie jak kamfora
    alien, a Ty nie bierzesz czasem pod uwagę że ludziska zwyczajnie nie mają czasu i chęci na wrzucaniu fotek na forum. Ja bym tu żadnych spiskowych teorii nie wysnuwał. Sam widziałem sporo fotek z 400D i są bardzo dobre. Zresztą masz już wiarygodne testy w sieci w wielu miejscach. Jest mnóstwo komentarzy i sampli np. na forum Freda Mirandy także czego ty jeszcze chcesz.
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Początki nałogu

Domyślnie

Wychodze z punktu zalozenia ze jesli ktos ma czas aby pisać i wychwalac swój aparat to powinien tez zamiescić jakies fotki w formie dowodu =) Powyzszy tekst to nie zwatpienie z mojej strony w 400d ale mala prowokacja...liczylem ze jesli nie z wlasnej woli to chociaz z przymusu ktos wrzuci kilka fotek ..no cóz nie udało siem,widocznie nikt z walscicieli 400d tu jeszcze nie zajrzał =)

Wrzucenie zdjec na serwer trwa doslowanie kilka sekund...szkoda ze niektorzy wolą biadolić zamiast wykorzystać ten czas z pożytkiem

Kolekcjoner dzienks za linka!
    Ostatnio edytowane przez alien ; 28-09-2006 o 23:16

TomPo
    Guest

Domyślnie

Witam

Przepraszam, musialem pilnie wyjechac i dopiero wrocilem.

Nie chce umieszczac zdjec na szybko zrobionych, bo czesc osob na tym forum od razu mnie zjedzie, ze zle przygotowany test, a zdjecia moglybyc troche inne.... itp - co mialo miejsce juz na tym forum.

Jak przygotuje zdjecia w Rawie oraz full jpg z roznymi przyslonami i czasami to umieszcze na serwerze i dam znac.

pozdrawiam
    Tomek

Początki nałogu

Domyślnie

Trzymamy za słowo =)

W miedzy czasie moglbys zamiescić kilka zdjęć poglądowych...

TomPo
    Guest

Domyślnie

Witam

Kilka zdjec pogladowych, nie mialem czasu isc w plener popstrykac zdjec. mam nadzieje ze w tym tygodniu bedzie troche pogody- dzisiaj padalo.

http://rapidshare.de/files/35236563/400D.zip

pozdro
    Tomek

Początki nałogu

Domyślnie

Wielkie dzieki za fotki TomPo!
    Widze ,że były robione na róznych ogniskowych...ciekaw jestem czy przygotowujesz też podobne porównanie ISO? Byłoby super!

Jakość zdjęć z tamrona jest naprawde świetna...nie wiem skąd sie biora te ostatnie głosy krytyki na to szkiełko

Coś już napisał

Domyślnie

Dołączam się do klubu zadowolonych z 400d :-) Focus działa szybko i bezbłędnie, zdjęcia wychodzą ostre - ma wszystko (poza pełną klatką ;-) ), czego brakowało mi do tej pory, a przy tym za cenę zupełnie śmieszną. Teraz mogę czerpać radość z fajnych fotek, a zaoszczędzoną kasę wydać na kolejne szkiełko ;-) i czekać na następcę 5d :-))))))))))))

Uzależniony Awatar Zigi
    Miasto
    niedaleko Częstochowy

Domyślnie

Widac panowie nie pamiętają już iż po ukazaniu się 350d 300d była jeszcze dostępna przez jakiś czas. Ot canon postanowił nieco unowocześnić najtańszy model i tak powstał 400d. To samo zrobił z 20. dodał kilka bajerów i powstała 30. Pewnie podobnie będzie robił za jakiś czas z 5.
    40D, c10-22, c15-85, c50/1.4, 70-200L4, 400L5.6, RUP43, Sherpa 600R +inne graty...
    Moje wiekowe zdjątka na CB & na obiektywnych - zapraszam

Strona 9 z 22 PierwszyPierwszy ... 789101119 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów