Osobiscie czekam na test na dpreview, jakos przywykłem do "tamtejszych" metod :] Ciekaw jestem do jakich wniosków dojdą...
Mimo wszystko decyzję juz chyba i tak podjałem![]()
LUDZIE!!! To jak to jest z tym AF przy kicie? Jedni pisza, ze 400D ostrzy szybciej i zadziej sie myli, drudzy znowu, ze nic to nie zmienili tylko dolozyli dodatkowe punkty AF???
Jaka jest prawda? Sprawdzal ktos?
Czytam ten topik od poczatku i nice nie mozna z niego wywnioskowac, porostu lanie wody i zaprzeczanie jeden drugiemu...
Niech ktos napisze prawde!!!
Ps.tak swoja droga dodatkowe punkty AF w malpakach "A" nic nie dawaly.
Ostatnio edytowane przez tatakazika ; 17-10-2006 o 15:21
Witam
Z kitem to nie wiem. Ale z jasnym szklem 2.8 ostrzy dokladniej. AF w 350D byl troche niedokladny (tak jak w 300D). Kolega ma 350D, robilismy testy i jest duza roznica przy szerokim kacie. Testy robilismy na dwoch Tamronach 17-50 2.8.
W 400D nie dolozyli dodatkowych punktow tylko wstawili caly uklad AF z 30D ktory juz mial wiecej punktow AF.
pozdro..
Tomek
no i pojawił sie dlugo oczekiwany tescik na dpreview =)
ja tam jestem zielony(jak na prawdziwego aliena przystało) więc licze na Waszą pomoc ;p
Ja tam na nic nie oczekiwałem, wszystko wiadomo od razu, body 350D 10mpx, anti dust
Canon EOS 20D/bg-e2/Nikon DK-21M, Tamron 28-75/2.8, Canon EF 50/1.8, Canon EF 70-200/4 L, Canon EF-S 18-55 f/3.5-5.6, Canon Speedlite 430EX, Sandisk Extreme III 2gb and 1gb, Kenko Teleplus 300 Pro DG 1.4x
W sumie rzeczywiście nic nowego tam nie ma.
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
a co mialo byc nowego?![]()
ja tam jestem zielony(jak na prawdziwego aliena przystało) więc licze na Waszą pomoc ;p
a wizjer nie jest dla Ciebie za mały?wszyscy na to narzekaja...