Strona 12 z 21 PierwszyPierwszy ... 21011121314 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 111 do 120 z 216

Wątek: własnie kupłem 400d

Mieszany widok

Początki nałogu

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez alien Zobacz posta
    nic konkretnego sie czlowiek nie dowie...sami czasem nie widziedza co piszą..nie wiem moze to wina tego ze maja 10 testerów i kazdy jest od czegos innego ..słowem amatorka =)

Bo testy testami, a życie i praktyczne focenie sobie.
    Chyba zapuszczę brodę, pomaluję ją na zielono i wyjadę gdzieś w Bory Tucholskie - nikt mnie nie znajdzie!

Coś już napisał Awatar CeErIOiKs
    Miasto
    Plock

Domyślnie

Osobiscie czekam na test na dpreview, jakos przywykłem do "tamtejszych" metod :] Ciekaw jestem do jakich wniosków dojdą...
    Mimo wszystko decyzję juz chyba i tak podjałem

Zablokowany

Domyślnie

LUDZIE!!! To jak to jest z tym AF przy kicie? Jedni pisza, ze 400D ostrzy szybciej i zadziej sie myli, drudzy znowu, ze nic to nie zmienili tylko dolozyli dodatkowe punkty AF???

Jaka jest prawda? Sprawdzal ktos?

Czytam ten topik od poczatku i nice nie mozna z niego wywnioskowac, porostu lanie wody i zaprzeczanie jeden drugiemu...
    Niech ktos napisze prawde!!!

Ps.tak swoja droga dodatkowe punkty AF w malpakach "A" nic nie dawaly.
    Ostatnio edytowane przez tatakazika ; 17-10-2006 o 15:21

TomPo
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez tatakazika Zobacz posta
    LUDZIE!!! To jak to jest z tym AF przy kicie? Jedni pisza, ze 400D ostrzy szybciej i zadziej sie myli, drudzy znowu, ze nic to nie zmienili tylko dolozyli dodatkowe punkty AF???

Jaka jest prawda? Sprawdzal ktos?

Czytam ten topis od poczatku i nice nie mozna z niego wywnioskowac, porostu lanie wody i zaprzeczanie jeden drugiemu...
    Niech ktos napisze prawde!!!

Ps.tak swoja droga dodatkowe punkty AF w malpakach "A" nic nie dawaly.

Witam

Z kitem to nie wiem. Ale z jasnym szklem 2.8 ostrzy dokladniej. AF w 350D byl troche niedokladny (tak jak w 300D). Kolega ma 350D, robilismy testy i jest duza roznica przy szerokim kacie. Testy robilismy na dwoch Tamronach 17-50 2.8.

W 400D nie dolozyli dodatkowych punktow tylko wstawili caly uklad AF z 30D ktory juz mial wiecej punktow AF.

pozdro..
    Tomek

Początki nałogu

Domyślnie

no i pojawił sie dlugo oczekiwany tescik na dpreview =)
    ja tam jestem zielony(jak na prawdziwego aliena przystało) więc licze na Waszą pomoc ;p

Początki nałogu Awatar AdrianP
    Miasto
    Leszno

Domyślnie

Ja tam na nic nie oczekiwałem, wszystko wiadomo od razu, body 350D 10mpx, anti dust
    Canon EOS 20D/bg-e2/Nikon DK-21M, Tamron 28-75/2.8, Canon EF 50/1.8, Canon EF 70-200/4 L, Canon EF-S 18-55 f/3.5-5.6, Canon Speedlite 430EX, Sandisk Extreme III 2gb and 1gb, Kenko Teleplus 300 Pro DG 1.4x

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

W sumie rzeczywiście nic nowego tam nie ma.
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Początki nałogu

Domyślnie

a co mialo byc nowego?
    ja tam jestem zielony(jak na prawdziwego aliena przystało) więc licze na Waszą pomoc ;p

Początki nałogu

Domyślnie

a wizjer nie jest dla Ciebie za mały?wszyscy na to narzekaja...

Barthos
    Guest

Domyślnie

Jest to moj pierwszy post na tym forum, wiec witam wszystkich bardzo serdecznie.
    Mam tez Canona 400D i obiektyw kitowy. Ostrzy gorzej niz 2,8, ale zdjecia mozna nim robic, wszystko zalezy jak i na jakie potrzeby. Ponizej przedstawiam jedno z nich:

Strona 12 z 21 PierwszyPierwszy ... 21011121314 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów