stare style dalo sie 'wcisnac' do 400D to dlaczego nie mialoby sie udac to samo z nowymi ?
stare style dalo sie 'wcisnac' do 400D to dlaczego nie mialoby sie udac to samo z nowymi ?
Chyba są nowe
Canon EOS 400D Canon 17-55 f2,8 IS USM Canon 70-200 f2,8
Jakos mi się wydało ze od ostatniej wizyty mojej cos przybyło. Wydaje mi sie ze nie mam twilight musze sprawdzic jutro jak będe w domu.
Nikt nie robi własnych w Picture Style Editor?
Myślałem, że na forum pojawią się dziesiątki nowychTo wspaniałe narzędzie
Wini
Gdzie można pobrać ten edytor? Niestety strony Canona są dość... skomplikowane; po 15 minutach poszukiwań udało mi się znaleźć na niezależnym serwerze nową wersje EOS Utility... do poszukiwań tego edytora nie mam już cierpliwości
edit: ech... znalazłem jednak
http://software.canon-europe.com/sof...174.asp?model=
Ostatnio edytowane przez talarczyk ; 18-06-2008 o 21:24
www.canon.com
wybierz USA
wybierz download
wybierz download/consumer
dalej powinno być jasne
Wini
No wlasnie tez taka mialem nadzieje, bo jest na forum paru magikow umiejacych wytachac z RAW-a ciekawe fotki, ja notomiast jestem zdany na "automat", bo jak porownywalem to co wyciagnalem z szopa z RAW-a, a co potem z DPP, to jednak DPP bil na glowe moje wypociny, zwyczajnie nie mam wyczucia, zatem jedynie zer na pracy innych mi tu pozostaje.![]()
Aparat mam i ja
Jestem w pracy do jutra i nie moge sprawdzic dlatego napisałem "CHYBA" i przyjmuje do wiadomości że nie ma nowych