Strona 5 z 5 PierwszyPierwszy ... 345
Pokaż wyniki od 41 do 44 z 44

Wątek: Co to za szkło?

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Trochę w złą stronę poszło. A więc : czy ktoś już wie co to za szkła?

Pełne uzależnienie Awatar mate00sh
    Miasto
    Warszawa & Mysiadło

Domyślnie

Na 99% oba to 70-200 2.8L.
    + taśma izolacyjna + gumowe osłony.

Nic innego mi nie pasuje...
    http://www.canon.com/camera-museum/c...hoto_zoom.html
    "Aparat fotograficzny jest dla artysty kolejnym narzędziem. Jeżeli się nad tym zastanowić, to jest to mechanizm podobny do skrzypiec. To artysta jest w stanie tworzyć sztukę nie aparat." - Brett Weston

Pełne uzależnienie Awatar allxages

Domyślnie

Co poradzić, że OT ciekawszy niż temat jakiegoś szkła, które nie wiadomo nawet jak rysuje

Cytat Zamieszczone przez micles Zobacz posta
    Właśnie mnie to ostatnio dość dziwi, że ponoć na którejśtam olimpiadzie policzyli i wyszło im 49:51, a ja na wszystkich eventach to w większości Canona widzę ;P
    Ja nie wierze w te 49:51. Przecież za pół roku nie będzie wiadomo nawet która puszka będzie najlepsza, a szkła i zmiana systemu to jednak jest DUŻO kosztowniejsza.

Pełne uzależnienie Awatar oskarkowy
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez allxages Zobacz posta
    Kurde, a mi wszyscy znajomi Nikoniarze piszą, że odkąd D3s weszło to zaprzestano sprzedaży czegokolwiek.
    No prawie. Rzadko muszę się gnieść do społu z harpiami, ale ostatnio nie miałem wyjścia. Faktycznie żółtych się zrobiło w cholerę, do tego oczywiście ułatwiają sobie wzajem pracę flashami na uchwytach. Z tym zastrzeżeniem, że zamiast D3s mieli w większości d700, i kilka d3 ale ciiii.. może się nie wyda.

Miło było popatrzeć, jak wszyscy równo balansowali się przed ceremonią na scenie pod halogeny tych od telewizorów (w końcu prawdziwi zawodowcy robią jpg), a jak przyszło co do czego wszyscy jak na komendę odpalili flashe :-D
    Jarek

Strona 5 z 5 PierwszyPierwszy ... 345

Uprawnienia umieszczania postów