Cytat Zamieszczone przez muflon Zobacz posta
Eeee, no ale bez jaj... ;-) Przez rok fociłem 70-200/2.8, często przy tym cropując i jak teraz widzę ile straciłem dobrych fotek (Air04 Payerne) przez to, że wcześniej nie kupiłem 100-400 to mi się scyzoryk w kieszeni otwiera :-( Fakt, że w międzyczasie poprawiła mi się też trochę technika, no ale kurde nie aż tak... Wyobraź sobie tą fotkę na FF, 30x20
moze ta L co mialem chodzila inaczej , byla podpieta do 350d a pozniej do 30d , z 30 niby lepiej ale wciaz lipa.
Moze masz lepsza wersje ja mialem super do 300 mm kijowe 400 mm na malych obiektach widac szczegolnie.

Ale z checia podlaczyl bym teraz jakis nowy i zobaczyl z ciekawosci czy to byly moj i sklepowy walniety czy poprostu szukam dziury w calym.Zeby pobiegac ze stalka 400mm ktorej i tak nie mam narazie :-D

Ok koniec , mialo byc o DO a ja tu o Stalkach i zoomach.

Aha muflon jak byc tak mily i poszukal czegos na 400mm jakiegos jpg`a lub strzelil cos lub kogos , bez obrobki i podostrzania i wyslal na maila byl bym bardzo happy za pomoc.Bo prawda jest taka ze narzekam na 400mm ale brakuje mi jej okropnie........

dzygit@o2.pl