Pokaż wyniki od 1 do 10 z 20

Wątek: Rewolucje w fotografii (wydzielone z "Pentax K10D")

Mieszany widok

gajowy Awatar akustyk
    Miasto
    holandia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez muflon Zobacz posta
    .. czyli nie oni zrobili tą rewolucję
    muflon, ale ja nie pisalem o rewolucjach tylko o swietnych produktach. ktore niekoniecznie musza kazdemu pasowac, ale dla pewnej grupy odbiorcow (niekoniecznie niszowej) sa znakomite. tyle.

Ale na pewno nie jest nią anti-shake, auto-czyszczenie, czy kilka bajerów w firmware. Ani nawet wyczekiwana "ultimate camera" FF Canona z 8fps
    zgadzam sie. sek w tym, ze czasem nie trzeba miec jakiegos tam hiper-ficzeru, zeby aparat byl znakomity. czasem lepiej miec wszystko solidne, niz jeden bajer ekstra, a reszte zwalona. vide trabant i jego matryca a ergonomia, vide D200 i jego matryca a ergonomia. dotychczasowe cyfrowe korpusy Pentaksa byly wlasnie takimi niewybijajacymi sie niczym solidnymi aparatami. poniekad to pograza marketingowa ta firme, ale to zupelnie inna para kaloszy.
    www albo tez flickr

Pełne uzależnienie Awatar muflon
    Miasto
    Zürich

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez akustyk Zobacz posta
    swietnych produktach. ktore niekoniecznie musza kazdemu pasowac, ale dla pewnej grupy odbiorcow (niekoniecznie niszowej) sa znakomite. tyle.
    No ba, jak na przykład obiektywy T-S Dobra, dobra, nie bij, już nie będę ;-)

Cytat Zamieszczone przez akustyk
    vide trabant i jego matryca a ergonomia, vide D200 i jego matryca a ergonomia. dotychczasowe cyfrowe korpusy Pentaksa byly wlasnie takimi niewybijajacymi sie niczym solidnymi aparatami.
    No a pod tym (wszystkie trzy podpunkty - to o trabancie i D200 mnie rozwaliło ) się oczywiście podpiszę i dokładnie to miałem na myśli. Niewybijający się niczym solidny aparat - sam bym tego lepiej nie ujął :-D

gajowy Awatar akustyk
    Miasto
    holandia

Domyślnie

No ba, jak na przykład obiektywy T-S Dobra, dobra, nie bij, już nie będę ;-)
    no ale czy ja cos mowilem
    myslisz: TS - mowisz: Canon
    www albo tez flickr

Uprawnienia umieszczania postów