Pokaż wyniki od 21 do 30 z 37

Wątek: LCD w Canon EOS 30D

Widok wątkowy

Coś już napisał

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez czerela Zobacz posta
    bardzo dziekuje :-) aparat zostaje, obiektywy tez, jezeli zajdzie taka konicznosc ( po powrocie z wyprawy) dokupie to co tu podpowiadali mi inni, czasem brakuje tego obrazu jezeli obserwujesz cos katem oka, co przy uzywaniu samego wizjera jest raczej niemozliwe
    jeszcze raz dziekuje

a, jeszcze mi sie przypomnialo, ktos wyzej mowil, ze mam tylko 4 posty i jestem swieza, bylam na innym forum,ale dobrzy ludzie przekierowali mnie tu skoro prawie wszystko mam canona, nie musze przesiewac za duzo informacji :-)
    Czerela, życzę Ci aby twoje zaangażowanie i entuzjazm w fotografi cyfrowej, było takie duże jak zasób twojego portfela...
    Niektórymi wątkami krytyki, nie ma się co martwić ( zapomniały woły, jak cielęciami
    były )
    I jeszcze jedno w krajach bogatych, gdzie cena 30D to dla średniaka ok. tygodnia pracy, to rzaden problem aby kupić taki sprzęt i być dopiero początkującym amatorem.
    Sam mam wielu zaprzyjaźnionych kolegów, którzy fotografują średnio amatorsko i mają takie puchy, że w Polsce jakby ktoś zobaczył jednego z nich na ulicy to by pomyślał, że gość z gazety ( to nie aparat robi dobre zdjęcia tylko TY ).
    Pozdrwiam i życzę Ci powodzenia. ;-)
    Ostatnio edytowane przez Bananas ; 14-09-2006 o 02:32

Uprawnienia umieszczania postów