Nawet jeśli mają rację to forma, styl i agresja jaka towarzyszy tym wyznaniom jest dla mnie niedopuszczalna. Dziwi mnie zresztą zupełny brak reakcji na taki styl dyskusji. Po za tym wyraziłem swoją opinię dot. kilku zdjęć i nie rozumiem skąd taka furia. Zresztą ciekawe jest to że na forum Pentaxa jedna osoba też ma podobne spostrzeżenia jak moje (co do lekkiej mydłowatości niektórych fotek) i jakoś nikt nań nie napadł z takim impetem ale rozumiem, że stosowana jest tutaj inna miara. OK.
Po za tym gdzie w moich postach nt. temat widzisz jednoznaczne werdykty. Poczytaj proszę moje wcześniejsze wypowiedzi na temat tego Pentaxa. Pierwszy raz wyraziłem jakieś zastrzeżenia.
To cytat tego za co zostałem nazwany: "palantem", "sprzętowym talibem", "moje wypowiedzi brzmią żałośnie", "mam się zastanowić nad swoim obiektywizmem", "piszę pierdoły" i że mam "zadufane i agresywne podejście". No wybacz ale to chyba lekka przesada. LekkaTe sample to takie lekko mydlane są. Po za tym niektóre strasznie ciemne.
Czacha. Do tego co piszesz dodam tylko że na forum Sonolty i Nikona goście którzy byli na photokinie mają bardzo podobne wrażenia co Ty odnośnie pierwszego kontaktu z K10D.?