Pokaż wyniki od 121 do 130 z 510

Wątek: Pentax K10D

Widok wątkowy

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Kubaman napiasałeś dokładnie to co ja myślę na ten temat. Dzięki.

Cytat Zamieszczone przez Spinner Zobacz posta
    Owszem - to prywatne odczucia pewnego faceta ale jakos bardziej mi sie chce wierzyc w jego "smak i wyrobienie" niz Twoje wiec pozwol, ze dalej bede uwazal 77LTD za przedmiot porzadania...;-P

Oki, pozostaje zostawic Wasze forum w przekonaniu, ze wszystko co Canona lepsze jest... No coz - ostrzegano mnie, sprobowalem i daje sobie tym samym spokoj... ;-P

Pzdr
    Spinner
    Ja mam wrażenie Spinner że najpierw trollujesz trochę, później próbujesz udowodnić że Pentax najlepszy jest i basta, a w końcu masz pretensje, że jednak entuzjastów tej firmy na tym forum trochę trudno znaleźć (choć jak się okazało nie do końca) . Sam jak czytam forum pentaxa to Canon i użytkownicy jest tam obsmarowywany na różne sposoby bezustannie i jakoś nikt z was nie próbuje się silić na obiektywizm.
    Ja bardzo cenię Pentaxa za to co robił i robi. Dobrze że stanowi konkurencję coraz mocniejszą ale jak napisał Kubaman tylko w segmencie amatorskim. Ten system ma póki co zbyt duże braki żeby go można było brać pod uwagę do pracy zawodowej. Co oczywiście nie oznacza, że to się nie zmieni w przyszłości. Ale wprowadzenie jednego czy dwóch nawet bardzo rewolucyjnych modeli body tego nie zmieni. Canon nie stał się obok Nikona firmą dla profesjonalistów z dnia na dzień. Na to trzeba wiele czasu.
    Ostatnio edytowane przez Kolekcjoner ; 18-09-2006 o 15:15
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Uprawnienia umieszczania postów