Pokaż wyniki od 1 do 10 z 510

Wątek: Pentax K10D

Widok wątkowy

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Spinner Zobacz posta
    A tak wogole to szkla manualne "K" to musza byc fatalne cholernie, co (...)
    A gdzie ja coś takiego napisałem? Piszę o AF-ie, a nie o szkłach manualnych.

Cytat Zamieszczone przez shaqi Zobacz posta
    komu potrzeba wiecej niz 2,4fps??

ja mam 5kl/s i wogole nie uzywam.(...)
    No ale to, że nie używasz to nie zmienia faktu, że jest potrzebne i to czasami bardzo i czasami nawet 5kl/s to mało.
    Po za tym domyślam się, że Aske'y-owi jak to pisał to chodziło o to że jest mniej niż w specyfikacji (3kl/s), a nie że w ogóle jest tylko 3 kl/s.

Cytat Zamieszczone przez KuchateK Zobacz posta
    Nie zgadzam sie. 3D powinno byc wlasnie tym, czym bylo 3 w analogu. Takim mniejszym pro. Dla tych ktorzy chca FF i solidnosci za sporo mniej jak 7000$.
    A możesz się nie zgadzać:wink: . Ja piszę to co mnie by pasowało, a canon pewnie i tak zrobi swoje i obawiam się, że jak canon wypuści takie wypasione 3D to będzie kosztowało sporo więcej niż 5D, min. dlatego tego nie chcę. A biorąc pod uwagę, że w tym segmencie nie mają literalnie żadnej konkurencji to mogą dawać ceny jakie im się podoba, a ludzie i tak kupią.
    Ostatnio edytowane przez Kolekcjoner ; 17-09-2006 o 22:13 Powód: Literówki
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Uprawnienia umieszczania postów