Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutaj
Przyszedł gajowy i wygonił wszystkich z lasu.
Forum na razie jest mało aktywne, ale pod wieczór (27.02) powinno ruszyć pełną parą. Tymczasem możena je niestety tylko przeglądać:
http://manufactura.home.pl/p-pl/portal.php
Z poważaniem - Michu, Licencjonowany Pogromca Vampirów :)=
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Awanturę? Hmmm... Może dlatego ktoś zgasił tam światło...
Nie, żadnej zagęszczonej atmosfery. Być może osoba z zewnątrz nie do końca rozróżniająca poszczególnych dyskutantów (przeto nie znająca ich specyficznego poczucia humoru) może odnieść takie wrażenie. Zresztą w maju jest największy w roku spęd pentaksiarzy, więc co najwyżej wówczas ktoś komuś wsadzi grabki w plecy i wszystko będzie OKO. Z tym Twoim śniadankiem to trochę jak w tej ludowej przypowieści:
wstaje rano po imprezie
włączam telewizor
patrze
a tu teleexpress
Z poważaniem - Michu, Licencjonowany Pogromca Vampirów :)=
No cóż czasami pracuję do późnaznaczy do rana
.
Napisałem to bo czytuję czasami to forum i dotąd na nic takiego nie natrafiłem. Po prostu mnie to dosyć mocno zszokowało. I bynajmniej nie chodziło o "specyficzny humor", bo "wyrazy" jakie poleciałynie świadczyły o tym że komuś było do śmiechu.
Być może zaczynacie płacić cenę za zwiększającą się popularność K10D i pentaxa.
Tak BTW mój znajomy jedzie do Szwajcarii na targi. Gdzie można znaleźć namiary na jakieś sklepy w Genewie i okolicach gdzie by mógł kupić K10D? Wiem że chyba to już było podawane ale za nic nie mogłem znaleźć.
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner