Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 24

Wątek: Prosba do warszawiakow

Zablokowany

Domyślnie

jedz na al.krakowska gdzie samoloty po starcie z okecia leca w miare nisko, tam jest dopiero masa decybeli, ze jak modelka uszu nie zatka do ogluchnie :-)) bedzie fota naturalna a i samolot w tle to tez nie byle jaka atrakcja :-)

Początki nałogu Awatar Oakhallow
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Dzięki wszystkim za propozycję. Ostatecznie robiłem pod palmą z korkiem w tle (nawet panowie policjanci się załapali). Ale zdjęcie ostatecznie odrzucone, przez banalną rzecz, zabyt długie paznokcie modelki. Mój błąd, no ale jestem mądrzejszy na przyszłość, żeby brać do pozowania mężczyzn, wtedy nie ma sie do czego przeczyczepić.

Pozdrawiam i jeszcze raz dzięki wszystkim za pomoc!

Oakhallow
    Skrytobójstwo bracie, to nie jest profesja, to nie jest zawód. To pasja, pochłaniający wir, gdzie nie możesz oddychać, walczysz z paraliżującym strachem, i uderzającą do głowy euforią, kiedy w środku wypełnionej po brzegi oberży wbijasz komuś w plecy nóż... Tak bracie, kocham ciepłą krew spływającą po ostrzu sztyletu. To o nas mówią, że jesteśmy dziećmi cienia...

Pełne uzależnienie Awatar kami74
    Miasto
    Piaseczno

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Oakhallow Zobacz posta
    Ale zdjęcie ostatecznie odrzucone, przez banalną rzecz, zabyt długie paznokcie modelki.
    Nie do końca wiem po co i dlaczego to zdjęcie, ale wynika z powyzszego cytatu, że zadbane kobiety są głuche lub w inny sposób nie podlegają cierpieniu ze wzgledu na hałas. Dziwne
    5DII 24105f4L S7030045,6APODG 501.8II 430EX wyposażona w ponton VS600R
    MOJE PSTRYKI NA CB& GALERIA NETOWA

później, późnym popołudniem, gdy cienie będą dłuższe i smutniejsze niż są..

Coś już napisał Awatar panek

Domyślnie

a może pokażesz fotki ?
    W planach : 350D + Kit +grip + 50mm

Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kami74 Zobacz posta
    zadbane kobiety są głuche lub w inny sposób nie podlegają cierpieniu ze wzgledu na hałas. Dziwne
    Nie są głuche, ale okazało się, że są wyzywające, a takie nie mogą się znaleźć w mediach katolickich.

Zdjęcie jest tutaj:
    http://img57.imageshack.us/img57/592...0060912kl9.jpg

Oakhallow
    Skrytobójstwo bracie, to nie jest profesja, to nie jest zawód. To pasja, pochłaniający wir, gdzie nie możesz oddychać, walczysz z paraliżującym strachem, i uderzającą do głowy euforią, kiedy w środku wypełnionej po brzegi oberży wbijasz komuś w plecy nóż... Tak bracie, kocham ciepłą krew spływającą po ostrzu sztyletu. To o nas mówią, że jesteśmy dziećmi cienia...

Pełne uzależnienie Awatar kami74
    Miasto
    Piaseczno

Domyślnie

Trzeba było w PS "zmyć" żonie lakier z paznokci to pewnie by przeszło. Pozdrawiam
    5DII 24105f4L S7030045,6APODG 501.8II 430EX wyposażona w ponton VS600R
    MOJE PSTRYKI NA CB& GALERIA NETOWA

później, późnym popołudniem, gdy cienie będą dłuższe i smutniejsze niż są..

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Nie są głuche, ale okazało się, że są wyzywające, a takie nie mogą się znaleźć w mediach katolickich.

Zdjęcie jest tutaj:
    http://img57.imageshack.us/img57/592...0060912kl9.jpg

Oakhallow
    Ja nie o paznokciach
    Zastanawiam się jak wrażliwy słuch należało by mieć (ja mam dość wrażliwy słuch) aby nie móc znieść hałasu z tym miejscu. Wydaje mi się, że to zdjęcie trochę kreuje rzeczywistość, bo po prostu na tym rondzie jest hałas ale nie aż taki wielki
    Zdjęcie z młotami pneumatycznymi byłoby chyba bardziej przekonujące.
    PS. Zawsze "raziło mnie" w filmach Bareji sztuczne montowanie scen przejazdów samochodami. Jedziemy Marszałkowską w kierunku pl. Bankowego, zmiana sceny - rozmowa w samochodzie - zmiana sceny - jedziemy Puławską w kierunku Dworca Południowego...
    PS2. Teraz o paznokciach - to katoliczki nie malują paznokci? Mam współpracowniczkę po liceum katalickim z internatem. Niekiedy ma tak pomalowane "szpony", że chyba media katolickie dostałyby zadyszki
    Ostatnio edytowane przez KMV10 ; 14-09-2006 o 21:58

Pełne uzależnienie Awatar muflon
    Miasto
    Zürich

Domyślnie

Hmm, wez zamiast zony babcie, idz pod jakis kosciol, gdzie dobrze widoczne sa dzwony na wiezy i powtorz ujecie w dokladnie takiej samej pozycji, tylko bardziej od dolu

A tak serio, IMHO fotka zupelnie dobra, o ile dobrze zgaduje sytuacje, to gdyby nie te nieszczesne paznokcie, to bylaby idealna do publikacji. KMV10 to nie ma byc reportaz ze 100% trzymaniem sie faktow ;-)

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez muflon Zobacz posta
    Hmm, wez zamiast zony babcie, idz pod jakis kosciol, gdzie dobrze widoczne sa dzwony na wiezy i powtorz ujecie w dokladnie takiej samej pozycji, tylko bardziej od dolu

A tak serio, IMHO fotka zupelnie dobra, o ile dobrze zgaduje sytuacje, to gdyby nie te nieszczesne paznokcie, to bylaby idealna do publikacji. KMV10 to nie ma byc reportaz ze 100% trzymaniem sie faktow ;-)
    A ja tak lubię te reportaże i fakty

Miasto
    Warszawa

Domyślnie

KMV10 ja ja bym miał za każdym razem biegać i szukać rzeczywistych sytuacji... Kiedy trzeba to trzeba, a kiedy trzeba szybko to szybko.

Muflon dzwony niestety odpadają, bo to byłoby strzelanie do własnej bramki. Materiał jest o hałasnie ulicznym (chyba?).

Jeszcze co do miejsca, to nie chodzi w takich zdjeciach o to czy rzeczywiście jest tam hałas, ale właśnie o to, że rozpoznałeś to rondo i kojarzysz, że to Warszawa.

Zdjecie zostalo zatwierdzone i juz bylo na makiecie, ale korekcja sie dopatrzyla tych nieszczęsnych paznokci.

Oakhallow

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów