Pokaż wyniki od 1 do 10 z 80

Wątek: Canon 100/2 czy 85/1.8?

Mieszany widok

Coś już napisał
    Miasto
    Gdańsk

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez czeczot Zobacz posta
    nie da się?

Tamron 28-75 który nie ma szybkiego AF na pewno. No chyba że twierdzicie że na ślubach potrzeba szybszego AF niż na koszykówce
    Fajne fotki. Ale tu sytuacja jest dość prosta: ostrość na kosz i reszta w doborze przysłony (głębi ostrości). Scena pod koszem złapana. Kosz nie ucieka, dzieciaki tak .
    Ostatnio edytowane przez bogist ; 12-09-2006 o 16:47

Uzależniony

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez bogist Zobacz posta
    Fajne fotki. Ale tu sytuacja jest dość prosta: ostrość na kosz i reszta w doborze przysłony (głębi ostrości). Scena pod koszem złapana. Kosz nie ucieka, dzieciaki tak .
    dokladnie, jako przyklad wklej jakas akcje na srodku boiska, zawodnik kozlujacy pilke i poruszajacy sie w twoim kierunku
    EOS x2, sloik x5, blyskotki x6

Początki nałogu Awatar czeczot
    Miasto
    3miasto

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez miszaqq Zobacz posta
    dokladnie, jako przyklad wklej jakas akcje na srodku boiska, zawodnik kozlujacy pilke i poruszajacy sie w twoim kierunku
    Dzieciak po mieszkaniu ucieka ? Jak będziesz fotografował tylko uciekającego dzieciaka to te zdjęcia będą nudne. Mieszkanie przeważnie nie jest wielkości hangaru więc za daleko nie ucieknie. Na mojej stronie są zdjęcia z rajdów i crossu, też przeważnie robione tamronem 28-75. Chyba nie chcecie mi wmówić że dzieciak szybciej biegnie od rajdowego samochodu czy poruszającego się motocykla?

http://www.czeczot.pl/reportaz3.htm

http://www.czeczot.pl/reportaz2.htm

<połaczone>

Cytat Zamieszczone przez bogist Zobacz posta
    Fajne fotki. Ale tu sytuacja jest dość prosta: ostrość na kosz i reszta w doborze przysłony (głębi ostrości).
    Na nie specjalnie jasnej hali gdzie chcesz zamrozić ruch to przysłona a co za tym idzie GO nie pomanewrujesz. 2,8 (czasami 4) i ISO 800 - 1600
    Ostatnio edytowane przez Jac ; 12-09-2006 o 18:57 Powód: kolejne zdania piszemy w tym samym poscie

Coś już napisał Awatar twi
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez czeczot Zobacz posta
    Dzieciak po mieszkaniu ucieka ? Jak ..... Chyba nie chcecie mi wmówić że dzieciak szybciej biegnie od rajdowego samochodu czy poruszającego się motocykla?
    Sorry za OT ale CZECZOT czy Ty masz dzieci?
    Canon 5D, EF 24-105/f4L, EF 70-200/f2,8L IS, TC2xII, Speedlite 580EX, SanDisk 2GB 133x, B+W UV 010 MRC, Velbon Sherpa 750n, Lowepro Mini Trekker AW + Tamrac Lens case

Początki nałogu Awatar czeczot
    Miasto
    3miasto

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez twi Zobacz posta
    Sorry za OT ale CZECZOT czy Ty masz dzieci?
    Mam jedno, siostra mojej dziewczyny ma 2, je też fotografowałem, Rozpiętość wieku 1-5 lat. Ja wiem co pisze bo ja robie zdjęcia w przeciwieństwie do niektórych onanistów/testerów*

(*-Niepotrzebne skreślić)

Uprawnienia umieszczania postów