Pokaż wyniki od 1 do 10 z 80

Wątek: Canon 100/2 czy 85/1.8?

Widok wątkowy

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Grodzisk Wlkp.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez gietrzy Zobacz posta
    No to jest jeszcze 35/2 na cropie rogi powinny być czyste. Tylko, że to 35/2 bez USM to wiertarka HD ;-)
    Nie no ja tylko tak żartowałem, 35 f/1.4 polecam jak najbardziej Tylko jak 135 przekroczy budżet to 35....

<połaczone>

Cytat Zamieszczone przez czeczot Zobacz posta
    Wiesz ...
    Ty z całą pewności w ciągu ułamka sekundy dostrzegasz moment właściwy do zrobienia zdjęcia, reagujesz i kadrujesz ciągu tego ułamka sekundy, naciskasz spust w ciągu dalej trwającego ułamka, twój aparat wyostrza dalej w ciągu tego ułamka i robi zdjęcia ciągle w ciągu tego samego ułamka. Dosyć długi ten ułamek sekundy…………..
    Nie wiem co Cię tak rozłościło? Napisałeś że przy portrecie nie jest ważny szybki AF. Ja podałem przykład, gdzie jest i tyle. Co tu dyskutować. Mogę zrobić reportaż z przygotowań Pentaksem 6x7, gdzie sobie wszystko poustawiam jak trzeba manualnie, ale uważasz, że to będzie dobry pomysł? Uważam, że nie, bo wiele fajnych momentów ucieka. I nie mów mi że zaplanowanie sobie wcześniej kadru załatwia problem, bo chyba nigdy nie fociłeś ślubów, przynajmniej tak to brzmi.
    Ostatnio edytowane przez Jac ; 12-09-2006 o 18:54 Powód: kolejne zdania piszemy w tym samym poscie
    Pozdr.
    Rafał Piaskowski
    www.piaskowskiphotography.pl

Uprawnienia umieszczania postów