Pokaż wyniki od 1 do 10 z 80

Wątek: Canon 100/2 czy 85/1.8?

Widok wątkowy

Początki nałogu Awatar czeczot
    Miasto
    3miasto

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez gietrzy Zobacz posta
    czeczot - nie da się! Nikt ci się nie zatrzyma bo ty jeszcze nie usłyszałeś beep

rafalpiasek - reporterka ślubna to (mimo wszystko) co innego niż portret.

A teraz cisza i doradźcie ojcu co ma wybrać (a ty muflon słuchaj uważnie ;-) )

peace!
    nie da się?

Tamron 28-75 który nie ma szybkiego AF na pewno. No chyba że twierdzicie że na ślubach potrzeba szybszego AF niż na koszykówce

<połaczone>

Cytat Zamieszczone przez rafalpiasek Zobacz posta
    Ech. Napisałeś tak: "Szybkość ostrzenia przy portrecie…. A jakie to ma znaczenie? Przecież model/ka nie będą ci uciekać."
    Ja napisałem, że się mylisz i podałem przykład. Chyba nie powiesz, że biegające dzieciaki fotografowane tele nie są drobym przykładem? Przecie to też portret! Dla mnie EOT. Miło się rozmawiało. Pozdr.
    Po pierwsze podałeś przykład reporterki ślubnej a nie portretu a to nie to samo. Po drugie ja ci napisałem jak to zrobić bez szybkiego AF. Po trzecie twoje zdjęcie mnie nie przekonuje bo jedno ze 135 to bardziej wygląda na testowa czy ostrzy w punk, pozostałe też jakoś nie specjalnie wymagały szybkiego AF. Po czwarte zamieściłem zdjęcia z koszykówki robione tamponem 28-75 gdzie AF jest wolniejszy, dzieje się szybciej niż na ślubie i niż poruszają się dzieci a AF się wyrobił.
    Ostatnio edytowane przez Jac ; 12-09-2006 o 18:56 Powód: kolejne zdania piszemy w tym samym poscie

Uprawnienia umieszczania postów