Choroba nie wiedziałem tego muszę w takim razie szybko wyłączyć wszystkie punkty ostrości w 30D i przejść na środkowy. Ostatnio fotografuję głównie akcję:grin:.
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
1507 a nie lepiej poczekać aż ten 400D będzie normalnie dostępny pomacać, oglądnąć, sprawdzić w działaniu i dopiero się zastanawiać, bo ten wątek to póki co taki lekko trollowy:wink: się mi zdaje:-D.
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
moim zdaniem powinieneś kupić 300D jest większy i już nie traci tak drastycznie na wartości
a jak kupisz czarny to Ci mniej wtajemniczeni nawet nie skumają że to nie 20D
a co do tego, że nie najnowszy... to co ale fajnie wygląda.
Wnioskując z komentarzy na różnych forach idealna lustrzanka dla amatora powinna wziąść to co najlepsze z kilku systemów =)
Np.
Canon 400d - powłoka antykurzowa ,matryca ,oprogramowanie do obróbki RAW
Sony alpha - stabilizacja matrycy,cena
nikon d80 - ergonomia + wizjer,AF,menu,pomiar swiatła..
Czy z tej mieszanki wyjdzie Pentax?...kto wie![]()
Ostatnio edytowane przez alien ; 13-09-2006 o 23:10
ja tam jestem zielony(jak na prawdziwego aliena przystało) więc licze na Waszą pomoc ;p