Cytat Zamieszczone przez akustyk Zobacz posta
Jac - to 3 zdjecie to po prostu panoramowanie. oni tam nalogowo wala takie foty. obejrzyj galerie na f1.com albo f1-live.com
to ze panoramowanie to wiem, ale tutaj tak sie fajnie zlozylo ze ostre jest tylko to co ma byc ostre- sadze ze zdjecie bylo zrobione przez jakas luke podczas wyjazdu/wjazdu na pitstop, tak ze technicy pozaslaniali inne elementy samochodu - stad (jak dla mnie) tak niespotykany efekt... tymbardziej ze wiem jak sie panoramuje i wiem ile z tego wychodzi ;-) a tutaj w czasie moze sie zmiescily ze dwie klatki ;-)

Cytat Zamieszczone przez akustyk Zobacz posta
a co do malego doswiadczenia BMW, to chyba jednak przesadziles... Sauber, na ktorym zbudowano ta stajnie byl w F1 od 1993 do 2005 roku. a z BMW przyszedl zespol technikow, ktorzy budowali niegdysiejszy BWM Williams w latach 1998-2005. z niemalym sukcesem...
no fakt dziedziczy sie ... no wlasnie co? z roku na rok postep jest ogromny pewne doswiadczenia i technologie/zaplecze mozna odziedziczyc natomiast bolidu sa juz zupelnie inne tutaj nie ma czego dziedziczyc ;-)

podobnie zreszta jest z Renault, oni tez w F1 sa od dawna ;-) ale samodzieli od niedawna.. zreszta wlasciwie to jest jak z partiami politycznymi w polsce - nowe nazwy i te same geby