Pokaż wyniki od 1 do 10 z 23

Wątek: Kubica na podium F1 - To zdjęcie powinno się znaleść na CB

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar Jac
    Miasto
    W-wa/Bielany

Domyślnie

co prawda Atys pojechal na wyscig ale jego zdjecia niestety nie maja tego czegos, czyli poprostu chyba mu nie zalatwili akredytacji albo jakas lewa ;-)

wiec podlinkuje jeszcze dwa zdjecia
    pierwsze jak sadze dosc dobrze ilustruje przyszlosc Kubicy w BMW

drugie natomiast tez ladnie pokazuje kolejnosc w jakiej beda sie rozgrywale nastepne wyscigi ;-)
    co prawda to Massa a nie Shumi ...ale on i tak juz odchodzi.. a dalej widac tez Alonso

EDIT:
    co za fota ... ile w tym PS'a a ile umiejetnosci i przypadku?

mati_wrc
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Jac Zobacz posta
    pierwsze jak sadze dosc dobrze ilustruje przyszlosc Kubicy w BMW
    Mam nadzieję, że Kubica w przyszłym sezonie będzie jeździł w Ferrari zamiast Massy. Zespół BMW jest nadal mało doświadczonym młodym zespołem i technicznie jest dalego za ferrari czy renault.

Pełne uzależnienie Awatar Jac
    Miasto
    W-wa/Bielany

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mati_wrc Zobacz posta
    Mam nadzieję, że Kubica w przyszłym sezonie będzie jeździł w Ferrari zamiast Massy. Zespół BMW jest nadal mało doświadczonym młodym zespołem i technicznie jest dalego za ferrari czy renault.
    to fakt, BMW jest mlodym zespolem w F1, ale Ferrari raczej nie ryzykuje z mlodymi kierowcami, nie moga sobie pozwolic na slabszy sezon, a BMW jest swietnym teamem dla Kubicy, bo jest "nowym" teamem, razem sie ucza jak zwyciezac i pewnie sa bardziej otwarci na zmiany i eksperymenty, to fakt ze na dzis BMW nie moze nawiazac rownozednehj walki z czolowka F1, ale i tak juz sa znacznie blizej niz byli na poczatku sezonu, widac u nich postep, to chyba nie przypadek ze ich bolidy swietnie startuja? zawsze na starcie przesuwaja sie o jedno dwa miejsca do przodu - poza tym kto by sie tym przejmowal - wlasciwie gdyby Kubica byl pierwszy to nie wiem czy byli by go wstanie wyprzedizc na Monzie inni kierowcy? w koncu mial swietnie skonfigurowany bolid i przez wiele okrazen Ferrari (Masa) mogl sie tylko Kubicy pokazywac w lusterkach raz z lewej raz z prawej i straszyc ... nic wiecej nie mogli zrobic ;-)

Mysle ze najblizszy sezon w BMW bedzie dla Kubicy korzystniejszy niz "wchloniecie" go przez Ferrari, ktore juz zreszta oglosilo swoj sklad na nastepny sezon.
    Shumacher w koncu tez zaczynal w Benettonie z ktorym chyba zdobyl mistrzostwo? - i gdzie wtedy bylo Ferrari czy Williams? ;-) tak wiec BMW Power ;-)

Pełne uzależnienie Awatar Tomasz1972
    Miasto
    Ząbkowice Śląskie

Domyślnie

BMW Power ;-)
    nie znam się na wyścigach , jednak proszę nie mylić BMW z toru wyścigowego , z tym BMW na co dzień gdzie te drugie powoduje coraz więcej wypadków śmiertenych , gdyz może dojsc do tego , że sport samochodowy zacznie kojarzyć się tylko z wypadkami i smiercią

Pełne uzależnienie Awatar szwayko
    Miasto
    Olsztyn

Domyślnie

co prawda Atys pojechal na wyscig ale jego zdjecia niestety nie maja tego czegos, czyli poprostu chyba mu nie zalatwili akredytacji albo jakas lewa ;-)
    To moze ktos znalazl gdzies fotke jak Kubica przez piewien czas stal na czele wyscigu. Co do BMW: Zespol juz ma jakies czasowe doswiadczenie w F1 ale podobno teraz pierwszy raz jakies auto z ich stajni znalazlo sie na czele wyscigu F1.

Bywalec Awatar pyciu
    Miasto
    Pawłówek

Domyślnie

A ja sobie właśnie uświadomiłem, że jako brelok do kluczy noszę kierownicę F1 :-) (i tak od prawie roku). Ku(i)bicomania mi się nie udzieliła, ale za to wrzuciłem parę fotek z zeszłorocznej wizyty w fabryce F1 Toyoty.
    Fotki może nie górnych lotów, a i niestety aparat szybko trzeba było zostawić w depozycie - nie mniej ... zapraszam:

www.album-foto.pl/events

pzdr.
    Canon 30D | EF-S 18-55/3.5-5.6 | EF 70-210/3.5-4.5 | EF 50/1.8 | EF 100/2.8 | EF 24-105/4.0 IS | Metz 54-MZ4
    album-foto.pl | plfoto

Uprawnienia umieszczania postów