Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 23 z 23

Wątek: Kubica na podium F1 - To zdjęcie powinno się znaleść na CB

gajowy Awatar akustyk
    Miasto
    holandia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Jac Zobacz posta
    no fakt dziedziczy sie ... no wlasnie co? z roku na rok postep jest ogromny pewne doswiadczenia i technologie/zaplecze mozna odziedziczyc natomiast bolidu sa juz zupelnie inne tutaj nie ma czego dziedziczyc ;-)

podobnie zreszta jest z Renault, oni tez w F1 sa od dawna ;-) ale samodzieli od niedawna.. zreszta wlasciwie to jest jak z partiami politycznymi w polsce - nowe nazwy i te same geby
    w sumie to po czesci masz racje. ale prawda jest tez, ze kowal, ktory 20 lat temu klepal golfa 1, dzisiaj wyklepie golfa 4

a z F1 to jest tez tak, ze umiejetnosci umiejetnosciami, ale trzeba miec uklady i dojscia, zeby "wplywac" na decyzje FIA czy innych stron zamieszanych w wyscigi iulatwiac sobie pewne rzeczy. vide: sobotnia, zenujaca kara nalozona na Alonso po placzach Massy
    www albo tez flickr

Pełne uzależnienie Awatar szwayko
    Miasto
    Olsztyn

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Jac Zobacz posta
    co prawda Atys pojechal na wyscig ale jego zdjecia niestety nie maja tego czegos, czyli poprostu chyba mu nie zalatwili akredytacji albo jakas lewa ;-)
    To moze ktos znalazl gdzies fotke jak Kubica przez piewien czas stal na czele wyscigu. Co do BMW: Zespol juz ma jakies czasowe doswiadczenie w F1 ale podobno teraz pierwszy raz jakies auto z ich stajni znalazlo sie na czele wyscigu F1.

Bywalec Awatar pyciu
    Miasto
    Pawłówek

Domyślnie

A ja sobie właśnie uświadomiłem, że jako brelok do kluczy noszę kierownicę F1 :-) (i tak od prawie roku). Ku(i)bicomania mi się nie udzieliła, ale za to wrzuciłem parę fotek z zeszłorocznej wizyty w fabryce F1 Toyoty.
    Fotki może nie górnych lotów, a i niestety aparat szybko trzeba było zostawić w depozycie - nie mniej ... zapraszam:

www.album-foto.pl/events

pzdr.
    Canon 30D | EF-S 18-55/3.5-5.6 | EF 70-210/3.5-4.5 | EF 50/1.8 | EF 100/2.8 | EF 24-105/4.0 IS | Metz 54-MZ4
    album-foto.pl | plfoto

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów