Wczoraj był wspaniały dzień dla fanów sportu...
Wczoraj był wspaniały dzień dla fanów sportu...
Do ostatniej chwili zastanawiałem się czy mają Polską flagę?![]()
Pawel Woo
http://www.pawelwoo.com
Czyżby Kubica lubił się z "Szumim" że ten tak ładnie bije mu brawo i ma taki "brajt smajl" na twarzy?![]()
| yyy...zdjęcia poszedłem robić... |
hehe![]()
no fakt![]()
| yyy...zdjęcia poszedłem robić... |
Kubica daje czadu i tyle. Można być dumnym tak jak i z Małysza; on też dawał czadu.
Postprocessing: AfterShot Pro + pluginy
chyba nie ma co porownywac tutaj Malysza do Kubicy, poza tym ze obaj to wybitni polscy sportowcy z Kubica jest ciut lepiej jego "forma" ciagle rosnie ;-) poczawszy od roku 1995-1997 kiedy to juz byl 6-cio krotnym mistrzem polski w Kartach (czyli mial ~11 lat ;-) ) do dzis, jego starty to wlasciwie same sukcesy ale zobaczcie kto mu pomagal![]()
To nie Robert stanął na podium w GP Włoch...
a bedzie ich jeszcze wiecej ;-)
o w morde! Wybiorcza ktora jak sep na scierwo rzucila sie na temat i wysysa go jak wampir ofiare, nagle robi z siebie bog jeden wie jakich ekspertow i to wszystkim innym przypisuje "jumping bandwaggon"... sami, nie majac chocby jednego eksperta od F1, zeruja na temacie Kubicy jak rasowe pismaki, ale innym od razu przypinaja latke pseudo-eksperctwa...
ale zenada...
EDIT: no dobra, trzeba im oddac, ze wyslali jednego ze swoich podstawowych fotografow (Atysa) na GP Wloch...
co do GW to ja sie niebede wypowiadal po takich kwiatkach jak "Niki Air" na samym dole strony czy nazwanie Laudy "Szwajcarskim mistrzem" ;-) (dzis juz jest poprawione na stronie i jest Austriacki )
ale takich kwiatkow jest wiecej nie tylko w GW, a co gorsza - wystarczy przeczytac oficjalne wypowiediz ze stron zespolow - bo polskie strony to tylko tlumaczenia, wlasciwie mozna by napisac "przedruki"
tak wiec musimy poczakac - mysle ze wkrotce znajda sie i dobrzy dziennikarze od F1... a co do Atysa - to gazeta sie popisala - jest to jej chyba czolowy sportowy fotograf wiec wybor byl oczywisty ;-)