Strona 20 z 36 PierwszyPierwszy ... 10181920212230 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 191 do 200 z 353

Wątek: Kiedy wyjdzie następca 30D??

Uzależniony

Domyślnie

Czyli by się w sumie zgadzało, jak już ktoś tutaj zauważył 1ds i 1d mają "wersje dla ubogich", odpowiednio 5d i wlaśnie 30d.

Coś już napisał

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mkwiek Zobacz posta
    szczerze mówiąc, nie wyobrażam sobie aby miał nadal jeden punkt "+"
    nikon d200 jest na tym polu znacznie lepszy co czasem decyduje o wyborze właśnie d200. dxxx będzie pewnie jeszcze lepszy a więc canon musi iść do przodu z tym AF
    Przydałoby się, chyba, że ktoś używa tylko środkowego, ale to często przy obiektach w ruchu odpada. Właściwie to zawsze.

Bywalec Awatar Antolll
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

A pamiętacie ile kosztowały 10, 20, 30d w momentach premier? I ile może kosztowac 40d?

Uzależniony Awatar mkwiek
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Canon EOS System Zobacz posta
    Przydałoby się, chyba, że ktoś używa tylko środkowego, ale to często przy obiektach w ruchu odpada. Właściwie to zawsze.
    nie tylko. robiąc zdjęcie z płytką głębią można się sparzyć kiedy używasz centralnego i przekadrowujesz
    obiekt z głębi może ci już wylecieć a kolei te nie"+" są często za wolne i zawodne
    I am FX

Pełne uzależnienie Awatar marekb
    Miasto
    Wadowice,Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mkwiek Zobacz posta
    a kolei te nie"+" są często za wolne i zawodne
    nie tyle zawodne pod względem niedokładnosci ale w ogóle czułości. Ja mam ten problem przy tańcach ślubnych i słabym świetle; jadę na środkowym a potem w PSie przekadr. i wkurza mnie to coraz bardziej...

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Antolll Zobacz posta
    A pamiętacie ile kosztowały 10, 20, 30d w momentach premier? I ile może kosztowac 40d?
    Myślę że powinien kosztować w okolicach 4500 na początek.

Co do AF-a to na tych rysunkach wygląda, że układ jest ten sam co był . Więcej krzyżowych by się przydało ale u Canona panuje zasada chcesz mieć na prawdę lepiej to płać i płacz, a jak Cię nie stać to siedź cicho i zadowalaj się namiastką . Może dadzą choć układ z 5-tki.

I tutaj jeszcze najnowsze rozważania na temat prwdziwości tego przecieku: http://www.northlight-images.co.uk/Canon_40D.html
    Ostatnio edytowane przez Kolekcjoner ; 05-08-2007 o 16:18
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Uzależniony Awatar towersivy
    Miasto
    WLKP-Krotoszyn

Domyślnie

Boczne punkty w cyfrowych nie jedynkach to kpina, nawet 5D tutaj niewiele odstaje od tej żałosnej sytuacji a stawiać go przy D200 to już zupełnie nie ma sensu, szczerze mam nadzieje ze w następcy 5D punktów krzyżowych będzie co najmniej 8 tego samego życzę 40D?

Pzdr.

Uzależniony Awatar Zigi
    Miasto
    niedaleko Częstochowy

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez grzanka Zobacz posta
    o tym ze brakuje mu jeszcze dobrej matrycy i bedziemy mieli aparat - IDEAL :grin:
    IDEAL to by był dla większości na tym forum gdyby oprócz matrycy jeszcze szklarnia canona do niego pasowała

Ja też z niecierpliwością oczekuje na 40stkę. Na razie męczę się z ptactwem 350-tką i trochę mi to zaczyna doskwierać dlatego planuję skok na dwucyfrowe body. Gdyby władowali AF z 5 (jakoś nie chce mi sie w to wierzyć) pewnie 400L5.6 + konwerter zaczęły by działać normalnie.
    40D, c10-22, c15-85, c50/1.4, 70-200L4, 400L5.6, RUP43, Sherpa 600R +inne graty...
    Moje wiekowe zdjątka na CB & na obiektywnych - zapraszam

Pełne uzależnienie PREMIUM member Awatar MMM
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez towersivy Zobacz posta
    szczerze mam nadzieje ze w następcy 5D punktów krzyżowych będzie co najmniej 8 tego samego życzę 40D?
    4 krzyżowe + centralny to szczyt marzeń i raczej za 1,5 roku najwcześniej.

Uzależniony Awatar mkwiek
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MMM Zobacz posta
    4 krzyżowe + centralny to szczyt marzeń i raczej za 1,5 roku najwcześniej.
    postęp w tym canonie czasami mnie szokuje
    I am FX

Strona 20 z 36 PierwszyPierwszy ... 10181920212230 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów