Strona 30 z 36 PierwszyPierwszy ... 202829303132 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 291 do 300 z 353

Wątek: Kiedy wyjdzie następca 30D??

Coś już napisał
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

A mnie bardziej interesuję co jeszcze pokaża oprucz 40d.

Nowa wersja 430ex ?
    Jakas szeroka dobra stałka ?
    A moze wkoncu zooma z 2.8 i IS pod pełna i cropa ?

Ja tam osobiscie czekam na jakieś fajne szkła. 30d mi starczy no chyba ze faktycznie beda 14bitowe rawy bo w 40 widzę bedzie bardzo miła dla uzytkownika autoISO i te C1,C2,C3 wygoda przede wszystkim

Uzależniony Awatar mkwiek
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Ghent Zobacz posta
    i te C1,C2,C3 wygoda przede wszystkim
    a powiedzcie mi co można zaprogramować w tych trybach? wszystko? ustawienia pomiaru? czas? przesłonę? ISO?
    I am FX

Pełne uzależnienie PREMIUM member Awatar MMM
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Ghent Zobacz posta
    w 40 widzę bedzie bardzo miła dla uzytkownika autoISO i te C1,C2,C3 wygoda przede wszystkim
    A masz jakieś oficjalne informacje że to właśnie w 40D będzie, czy tylko opierasz się na tych kilku zdjęciach niewiadomego pochodzenia, które równie dobrze mogą być totalną bzdurą?

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MMM Zobacz posta
    A masz jakieś oficjalne informacje że to właśnie w 40D będzie, czy tylko opierasz się na tych kilku zdjęciach niewiadomego pochodzenia, które równie dobrze mogą być totalną bzdurą?
    Nie chcąc podgrzewać atmosfery (efekt cieplarniany!), niniejszym zobowiązuję się, że do momentu premiery następcy 30D będę tylko przeglądał wątek
    EOS - conditio sine Kwanon...

Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Mam nadzieję że mój ostatni post nie został odebrany jako niemiły ale jak już zaczęły się pojawiać pytania w stylu "co można zaprogramować w tych trybach" (C1,C2,C3) albo twierdzenie że będzie AutoISO (tylko na podstawie kształtu na wyświetlaczu LCD czegoś co może wyglądać jak 'A') to chciałem trochę ostudzić zapały niektórych...
    Jest możliwe że te zdjęcia to kontrolowany przeciek, jednak póki Canon tego nie potwierdzi to może być to tylko bajka taka sama jak Bonkowe 3D swojego czasu.

Pełne uzależnienie Awatar marekb
    Miasto
    Wadowice,Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mkwiek Zobacz posta
    a powiedzcie mi co można zaprogramować w tych trybach? wszystko? ustawienia pomiaru? czas? przesłonę? ISO?
    ja w piątce z tego korzystam przy wyjsciu z kościoła kiedy zaraz po wyjsciu rzucająryżem, kwiatami lub bilonem: ustawiam serie, tv, iso ewent. korektę expo - można wszystko jak sobie życzysz również CFn
    Ostatnio edytowane przez marekb ; 08-08-2007 o 20:30

Uzależniony Awatar mkwiek
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez marekb Zobacz posta
    ja w piątce z tego korzystam przy wyjsciu z kościoła kiedy zaraz po wyjsciu rzucająryżem, kwiatami lub bilonem: ustawiam serie, tv, iso ewent. korektę expo - można wszystko jak sobie życzysz również CFn
    no takie coś faktycznie by się przydało
    I am FX

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mkwiek Zobacz posta
    W takiej hybrydzie jak Pro1 te C1,C2 były dość wygodne bo w zasadzie zapamiętywały wszystkie aktualne ustawienia. Włącznie z ogniskową - co akurat w dSLR odpada

Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez KMV10 Zobacz posta
    W takiej hybrydzie jak Pro1 te C1,C2 były dość wygodne bo w zasadzie zapamiętywały wszystkie aktualne ustawienia. Włącznie z ogniskową - co akurat w dSLR odpada
    To nawet było w starych Powershotach np. A95. Teraz nareszcie ponownie ten profi ficzer trafi do mas ;-)

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Jeśli to wszystko co jest w specyfikacjach jest prawdą - a nie da się ukryć, że kilka rzeczy mi się bardzo podoba. Jeśli jeszcze do tego dołożą nowy lub poprawiony AF i kit z IS-em to ta cena jest nie tylko prawdopodobna ale śmiem twierdzić, że początkowo będzie trudno kupić tę puszkę. Po prostu dawno nie było sytuacji żeby w tym segmencie Canon dał tyle rzeczy na raz. Oczywiście wielu będzie wciąż narzekać, że czemu to nie mkIII tylko 40D i to tak drogi ale tym nie należy się przejmować. To nie obniży wartości tego body. Zresztą samo body będzie pewnie tańsze.
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Strona 30 z 36 PierwszyPierwszy ... 202829303132 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów