Pokaż wyniki od 1 do 10 z 353

Wątek: Kiedy wyjdzie następca 30D??

Mieszany widok

Pełne uzależnienie PREMIUM member Awatar MMM
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez konradl Zobacz posta
    nie sadze zeby to byla podrobka... Wrzuccie sobie te fotki do photoshopa i rozjasnijcie w cieniach, bedzie widac wiecej
    No ile razy można pisać..... to nie są żadne "fotki" tylko rendery z programów 3D!

Bywalec Awatar MaciekCi
    Miasto
    Gdańsk

Domyślnie

Eee tam , ludzie, ja widziałem takie rendery/grafiki 3D, że w życiu bym nie powiedział, że to bylo "rysowane". Najpierw byłem przekonany, że to fotka, dopiero później kumpel mi pokazywał "to render" " to grafika" "nic tu nie jest fotką". Zamurowało mnie, kopara w dół i oklaski...

Poprzeglądajcie różne serwisy graficzne to zobaczycie, że dla profesjonalisty takie coś to nie problem.

P.S. zwłaszcza, że tamte prace oglądałem w rozmiarach przynajmniej 1600x a to to tylko mały obrazeczek, nic trudnego.

Zastanawia mnie tylko "podwojony" napis Canon na wyświetlaczu, u mnie nie ma możliwości, żeby on się "odbijał" a jak jest w 30D/1D MkIII ? Dajcie mi tak zrobioną fotkę 30D to i ja wam takie coś uklepie. Kwestia czasu i staranności.
    -| Canon 5D | Canon 7D |
    -| 24-70L | 100-400L | 135L | 50/1.4 | 15-85EF-S | M42 | 580EX |

Pełne uzależnienie PREMIUM member Awatar MMM
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MaciekCi Zobacz posta
    Poprzeglądajcie różne serwisy graficzne to zobaczycie, że dla profesjonalisty takie coś to nie problem.
    Grafiką 3D zajmowałem się klika lat temu. Taki render to naprawdę nic szczególnego. Naprawdę dziwię się że ktoś wogóle może twierdzić że to jest zdjęcie, przecież na pierwszy rzut oka widać że to model 3D.
    Cytat Zamieszczone przez konradl Zobacz posta
    Gdzie tak pisze? Nie sa to rendery na 95%...
    Sądzisz że koleś zrobił fake po to aby od razu napisać że to oszustwo??
    Ostatnio edytowane przez MMM ; 04-08-2007 o 14:56

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MMM Zobacz posta
    Grafiką 3D zajmowałem się klika lat temu. Taki render to naprawdę nic szczególnego. Naprawdę dziwię się że ktoś wogóle może twierdzić że to jest zdjęcie, przecież na pierwszy rzut oka widać że to model 3D.
    ??
    To tak jak ja, co prawda nie zawodowo ale hobbistycznie. Tak wiec pokasz mi jakis punkt tego niech bedzie obrazka ktory swiadczy ze to render.
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez Kolekcjoner Zobacz posta
    Jeśłi to co wiem uda mi się jakoś uwiarygodnić to coś napiszę. Póki co nie chcę rozsiewać plotek.
    atam, wlasnie plotki sa najlepsze jest o czym gadac Dawaj te plotki
    Ostatnio edytowane przez konradl ; 04-08-2007 o 16:44 Powód: Automerged Doublepost

Uprawnienia umieszczania postów