Eee tam , ludzie, ja widziałem takie rendery/grafiki 3D, że w życiu bym nie powiedział, że to bylo "rysowane". Najpierw byłem przekonany, że to fotka, dopiero później kumpel mi pokazywał "to render" " to grafika" "nic tu nie jest fotką". Zamurowało mnie, kopara w dół i oklaski...
Poprzeglądajcie różne serwisy graficzne to zobaczycie, że dla profesjonalisty takie coś to nie problem.
P.S. zwłaszcza, że tamte prace oglądałem w rozmiarach przynajmniej 1600x a to to tylko mały obrazeczek, nic trudnego.
Zastanawia mnie tylko "podwojony" napis Canon na wyświetlaczu, u mnie nie ma możliwości, żeby on się "odbijał" a jak jest w 30D/1D MkIII ? Dajcie mi tak zrobioną fotkę 30D to i ja wam takie coś uklepie.Kwestia czasu i staranności.
-| Canon 5D | Canon 7D |
-| 24-70L | 100-400L | 135L | 50/1.4 | 15-85EF-S | M42 | 580EX |
Grafiką 3D zajmowałem się klika lat temu. Taki render to naprawdę nic szczególnego. Naprawdę dziwię się że ktoś wogóle może twierdzić że to jest zdjęcie, przecież na pierwszy rzut oka widać że to model 3D.
Sądzisz że koleś zrobił fake po to aby od razu napisać że to oszustwo??
Ostatnio edytowane przez MMM ; 04-08-2007 o 14:56
Ostatnio edytowane przez konradl ; 04-08-2007 o 16:44 Powód: Automerged Doublepost