Strona 12 z 36 PierwszyPierwszy ... 2101112131422 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 111 do 120 z 353

Wątek: Kiedy wyjdzie następca 30D??

Pełne uzależnienie Awatar piast9
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez DigiFoto Zobacz posta
    Np. potwierdzanie ostrości przy obiektywach manualnych - kolejne życzenia kilku zapaleńców zapewne nie znajdą zastosowania w nowym body
    Prawdę mówiąc w to baaardzo wątpię. Z dwu powodów:
    - Canon nie ma w tym najmniejszego interesu. Może, gdyby walczył o pozycję na rynku - wtedy tak, ale na pewno nie w obecnej sytuacji.

- O ile wiem, to w Canonie regulacja BF/FF polega na wprowadzeniu poprawek dla rozmaitych ogniskowych. Zatem na pewno algorytm AF bazujący na tych poprawkach nie da gwarancji prawidłowego działania gdy nie ma od obiektywu informacji o ogniskowej.
    650D, T 12-24 4.0, S 30 1.4, S 18-35 1.8, C 70-210 3.5-4.5, C 50 2.5 macro, M42: Praktica LLC, Jupiter 9, Pentacon 135 2.8, Orestegor 300 4.0

Dopiero zaczyna Awatar DigiFoto
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez piast9 Zobacz posta
    Prawdę mówiąc w to baaardzo wątpię. Z dwu powodów:
    - Canon nie ma w tym najmniejszego interesu. Może, gdyby walczył o pozycję na rynku - wtedy tak, ale na pewno nie w obecnej sytuacji.
    Też więcej niż bardzo wątpię w taką funkcję. Gdybanie na temat nowego korpusu często miesza się ze swego rodzaju koncertem życzeń

Bywalec
    Miasto
    Darmstadt

Domyślnie

Kiedy wyjdzie następca 30D??
    nie wiem panowie _ ale konkurencja nie spi _ i panowie z nikona zapowiadaja premiere d3x _ na za tydzien _ a nastepcy d200 na jesien _ canon chyba to przespi

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez DigiFoto Zobacz posta
    (...)to może teraz wreszcie ruszy trochę z miejsca i zmieni coś porządnie w tej zatęchłej z lekka linii APS.
    Oj tak . Przecież matryca + elektronika 20D/30D ma już ze cztery lata. Dla cyfry to już wieki. Tyle że najlepsze jest to, że ten z "lekka zatęchły" już 30D nadal jest bardzo konkurencyjny.
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Coś już napisał Awatar spino
    Miasto
    Ostrów Mazowiecka

Domyślnie

jakoś nikt nie wspomina o polskim menu... moze to nie obowiązek, ale trzeba zauważyć że konkurencja o tym nie zapomina

Pełne uzależnienie Awatar adamek
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

myślałęm, że mają być zaletyy.

nie wyobrażam sobie polskiego menu --> pewnie by było jak z photoshopem, że i tak wgrałbym angielskie.
    Miłego dnia
    adam jastrzębowski
    cyfra i analog. obiektywy, statyw i monopod
    tu tu

Pełne uzależnienie Awatar tpop
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez spino Zobacz posta
    jakoś nikt nie wspomina o polskim menu... moze to nie obowiązek, ale trzeba zauważyć że konkurencja o tym nie zapomina
    no nie wiem. Z marketingowego punktu widzenia moze warto ale ja jak widze polskie menu w aparacie albo polska wersje photoshopa to mi cisnienie rosnie.

Początki nałogu Awatar adalbert
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

To raczej pewnik - zwróćcie uwagę na 1dMKIII:
    "LCD Monitor Languages: 18 (English, German, French, Dutch, Danish, Portuguese,
    Finnish, Italian, Norwegian, Swedish, Spanish, Greek, Russian, Polish, Simplified/
    Traditional Chinese, Korean, Japanese)"

Pełne uzależnienie Awatar KuchateK
    Miasto
    USA

Domyślnie

Bez przesady. Jezyk to sprawa 12 rzedu. To nie kompakt. Nie o takie funkcje nam tutaj chodzi.
    ...

Pełne uzależnienie Awatar tombas
    Miasto
    Nowy Sącz

Domyślnie

język polski będzie "na bank" w czasie warsztatów z Canonem podczas Festiwalu Fotografii w Krynicy facet z Canon Polska jedyne co mógł powiedzieć o nastepcy 30-stki(mocno naciskany przez wszystkich) to to że polskie menu będzie juz we wszystkich nowych modelach.
    Do zdjęć mam wszystko, prócz talentu...
    (R6, RP, RF 15-35 f/2.8L, RF 28-70 f/2L, RF 100 f/2.8L, RF 70-200 f/2.8L, EL-1, 470EX-AI)

Strona 12 z 36 PierwszyPierwszy ... 2101112131422 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów