Pokaż wyniki od 1 do 10 z 353

Wątek: Kiedy wyjdzie następca 30D??

Widok wątkowy

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez KMV10 Zobacz posta
    Też obstawiam 12 MP. EC - raczej nie. Oczywiście najważniejszy (hehe) będzie 3" LCD...
    Sądzisz, że pójdą w grupowanie punktów AF? To chyba by było za bardzo PRO. Choć nie ukrywam, że oprócz lekkiego zwiększenia punktów AF mile widziałbym ich sensowniejsze rozrzucenie po kadrze.
    Ciekawe czy w końcu zdecydują się na uszczelnienia korpusu - może to nie za wiele, ale jakże miłe
    Może dadzą np. możliwość poszerzenia centralnego punktu, grupowanie, może więcej krzyżowych (marzenia ). Co do uszczelnienia to chyba coś muszą dać, bo przeciwnicy naciskają .

Myślę że w sierpniu na pewno 40D będzie. I nie będą to kosmetyczne zmiany. Ich limit Canon już wyczerpał. Oczywiście zależy czym dla kogo są te kosmetyczne zmiany, bo 40D też będzie aparatem do tego cyfrowym i pewnie bardzo podobnym pod wieloma względami do 30D .
    Ostatnio edytowane przez Kolekcjoner ; 09-07-2007 o 16:07
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Uprawnienia umieszczania postów