Strona 9 z 36 PierwszyPierwszy ... 789101119 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 81 do 90 z 353

Wątek: Kiedy wyjdzie następca 30D??

Pełne uzależnienie Awatar KuchateK
    Miasto
    USA

Domyślnie

Dobra, pora cos dorzucic. Googlarka dostarczyla nowych informacji w sprawie 40D:

http://www.photographyblog.com/index..._40d_imminent/

It looks like the much rumoured and long-awaited Canon 40D DSLR camera, successor to the popular EOS 30D model (pictured), may finally be arriving. None other than the Camera & Imaging Products Association (CIPA) has spilled the beans by listing the Canon 40D on it’s PictBridge-certified product page, which was last updated yesterday. Normally we don’t comment on internet rumours, and with good reason in the case of the 40D, as it has been the subject of a lot of hot air since 2006. In this case, though, it seems that the 40D may finally be real - Canon are after all a member of the CIPA orgranisation. There’s obviously no specs or pictures - you will just have to entertain yourselves with a Google search until the Canon 40D is officially launched…
    CIPA (jakkolwiek glupio nazwa ta brzmi w naszym jezyku ) to jednak nie byle co. Albo to tylko pomylka z terminami i zbyt wczesna aktualizacja strony albo kontrolowany przeciek, ktory ma na celu ukrocic spekulacje dotyczace innych modeli.

Na marginesie... Olek chyba stwierdzil, ze pokazac kolejny raz znany wszedzie drewniany model troche glupio i w koncu zrobia nastepce E-1 Liczac, ze poprzednik ma juz piec czy szesc lat, to jednak cierpliwosc uzytkownikow testowali bardzo dokladnie.
    http://www.engadget.com/2007/07/13/o...-fall-release/
    ...

Pełne uzależnienie Awatar Krzychu
    Miasto
    Ambush Country

Domyślnie

W B&H 30D kosztuje w opcji z rabatem B&H $1004.95, standardowo już jest wylistowany jako discontinued więc nowy model musi być tuż tuż...
    Chyba się skuszę na niego (30D), bo za 1000$ to żal nie wziąć przy tym kursie $
    Pozdrowienia,
    KZ
    KZ Aviation Photography

Domyślnie

Ja uważam jednak, że lepiej, zamiast gdybać, iść robić zdjęcia
    a jak 40D wyjdzie, to będzie można porozmawiać... bo szczerze, to takie gdybanie do niczego nie prowadzi :P
    www.danielczyk.net

EOS 30D | EF 28-135/3.5-5.6 | EF 85/1.8 | 580EX II | torba LOWEPRO | SANDISK ULTRA II 2GB| filtry B+W MRC

Bywalec
    Miasto
    Darmstadt

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez imaginee Zobacz posta
    Ja uważam jednak, że lepiej, zamiast gdybać, iść robić zdjęcia
    a jak 40D wyjdzie, to będzie można porozmawiać... bo szczerze, to takie gdybanie do niczego nie prowadzi :P
    eee po co robic zdjecia _ _ lepiej czekac :P

Coś już napisał Awatar jacech1
    Miasto
    Przemków

Domyślnie

myślę, że do końca wakacji coś wyjdzie sugerując się choćby samą ceną 30D 3100zł rewelka jak kupowałem 20D rok temu to cena była na poziomie 3500zł - tyko kupować...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez grzanka Zobacz posta
    eee po co robic zdjecia _ _ lepiej czekac :P
    nie, faktycznie, masz rację, zachowałem się jak małolat pisany przez "g"
    rozumiem, że skoro tylu tak wyczekuje pojawienia się 40D, to znaczy, że w obiektywy profesjonalne serii L już są zaopatrzeni?! bo ja wolę wydać taką kasę (pewnie za nowe body ok. 5000zł) + dołożyć i kupić porządny obiektyw, niż nowe body w końcu to obiektyw robi zdjęcie, a nie body :P ale może to tylko moje zdanie...
    www.danielczyk.net

EOS 30D | EF 28-135/3.5-5.6 | EF 85/1.8 | 580EX II | torba LOWEPRO | SANDISK ULTRA II 2GB| filtry B+W MRC

Bywalec
    Miasto
    Darmstadt

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez imaginee Zobacz posta
    bo ja wolę wydać taką kasę (pewnie za nowe body ok. 5000zł) + dołożyć i kupić porządny obiektyw, niż nowe body w końcu to obiektyw robi zdjęcie, a nie body :P ale może to tylko moje zdanie...
    yyy _ chyba jednak _ czlowiek robi zdjecia _ i o tym decyduje _ nawet na samowyzwalaczu _

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez grzanka Zobacz posta
    yyy _ chyba jednak _ czlowiek robi zdjecia _ i o tym decyduje _ nawet na samowyzwalaczu _
    człowiek ustawia wszystko i wciska przycisk migawki, ale samo zdjęcie "robi" aparat...
    www.danielczyk.net

Pełne uzależnienie Awatar adamek
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

w takim razie człowiek nie maluje obrazów, a robią to farby.
    Miłego dnia
    adam jastrzębowski
    cyfra i analog. obiektywy, statyw i monopod
    tu tu

Bywalec
    Miasto
    Darmstadt

Domyślnie

no i dzieki temu autor tego watku dowiedzial sie kiedy wyjdzie nastepca 30D

Strona 9 z 36 PierwszyPierwszy ... 789101119 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów