tak naprawde...to firmie przydziela sie pewien zakres kodów kreskowych i firma sama sobie "decyduje" ...
tak naprawde...to firmie przydziela sie pewien zakres kodów kreskowych i firma sama sobie "decyduje" ...
http://www.dpreview.com/news/0708/07...anoneos40d.asp
Mamy tutaj podaną specyfikację nowego Canon'a! Podobno to już tak na serio![]()
no ładnie. I widać, że Kolekcjoner miał dobre wiadomości - respekcik
Kit ze stabilizacją to marketingowy frankenstein, ale założę sie, że zadziała
EDIT: może to przeoczyłem, ale stoi wyraźnie:
ALL NINE AF POINTS CROSS TYPE:cool:
No i wyszedl nastepca 30D wiec tradycyjnie zamykam. Reklamacje zamknietego watku prosze zglaszac w Pralni.
Właściwie canon moglby kombinowac w najbliższej przyszłości tak
1, 3?--> 1x crop EF, uszczelnienia
40, 50? ... -->1,3x crop EF, bez uszczelnien
400, 500? ... -->1,6x crop EF-S oczywiście bez uszczelnien
I wtedy
40D:
x1,3
10,1 MP
DIGIC III
5 kl/s
ISO 50, ISO 6400
unoszenie lustra przy samowyzwalaczu
programowalny direct print
odkurzacz v 2.0
a i jeszcze możliwość bezpośredniego podpięcia zewnetrznego monitora (graficzna w body - idzmy na całość)![]()
Ostatnio edytowane przez nor ; 10-07-2007 o 13:46
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
nie wiem panowie _ ale konkurencja nie spi _ i panowie z nikona zapowiadaja premiere d3x _ na za tydzien _ a nastepcy d200 na jesien _ canon chyba to przespiKiedy wyjdzie następca 30D??![]()
No właśnie. Czasami warto popracować - choćby dla sławy. W tym co pisze MMM jest dużo prawdy. Zresztą było już tyle "wiarygodnych" przecieków. Te linki pewnie dlatego wzbudzają tyle zainteresowania, bo brzmią bardzo wiarygodnie. Ja słyszałem też plotki, że canon przygotował na sierpień coś co większość ludzi interesujących się tematem mocno zaskoczy. I wielu może być tą nowością zdegustowanych. Ale co tam
. 40D (albo coś o zbliżonej nazwie
) tuż, tuż
.
Ostatnio edytowane przez Kolekcjoner ; 04-08-2007 o 03:25
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner