ale co by nie powiedzieć byłby niezły numer gdyby ją zerwali![]()
ale co by nie powiedzieć byłby niezły numer gdyby ją zerwali![]()
30D, C 17-40 f4 L, 50 f1.8, 70-200 f4 L, 430 ex, oraz -=iii=<)
CZYTAĆ I PAMIĘTAĆ !!!!
odkąd Canon zapowiedział tą konferencję prasową na 20 sierpnia, to czas jakby wolniej leciMogliby już coś zdradzić, jakiś oficjalny przeciek albo coś
.
Tak czy siak czas mojej 20stki dobiega końca, przyjdzie się rozstać.
Canon 40D, Canon 20D, Canon 70-200/2,8L IS, Canon 24-105/4,0L IS, Canon 100/2,8 makro, Canon 50/1,8, Tamron 17-50/2,8, Canon 580EX, Manfrotto 680B, LowePro Nova4, LowePro Computrekker AW.
moja strona: http://www.kurys.pl
Coś czuje że najdalej 10 min po zakończeniu tej mitycznej, zapowiedzianej konferencji któryś z modów, z nieprawdopodobną wręcz uciechą i przemożnym uczuciem ulgi, zamknie ten wątek ;-)
Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutaj
Ano jak gdybanie sie skonczy to nie bedzie sensu dalej gdybac. Ale nauczony doswiadczeniem od razu otworze watki:
W dziale dSLR:
- Canon 40D
- 40D czy 30D
- 40D czy 20D
- 40D czy 400D
- 40D czy 350D
- 40D czy 300D
W dziale Testy Sprzetu:
- Canon 40D (do uzupelnienia pozniej)
W dziale sprzet fotograficzny inny:
- 40D czy cos z inych systemow
No i oczywiscie nie zapomne o otwarciu najwazniejszego watku, w Pralni:
- dlaczego Vitez smial zamknac watek o nastepcy 30D
Oczywiscie:
Btw ale beda jaja jak to bedzie np 50D a nie 40D (nawiazujac do tradycji EOS 50)
A czy już ktoś nie sugerował: "Jaki obiektyw do 40D?"
No właśnie, bo na szpiegowskich zdjęciach numeru nie pokazują... No i dla normalnych ludzi będzie oczywiste, że 40D to to samo, co D40, a skoro tak, to D40x na pewno lepszy i na pewno tańszy (a matryca "taka sama 10MP" przecież, nie?)![]()
EOS - conditio sine Kwanon...
http://www.dsmcomunicacion.net/blog/?p=153
Ciekawie by było jakby rzeczywiście dali 14 bit-owe Raw-y. Pozostałe specyfikacje podobne jak w poprzednich linkach. Blog gościa jest o tyle ciekawy, że miał dobre info i o 400D i mkIII.
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
"Nuevo kit con el objetivo Canon 18-55 f3,5-5,6 IS"
Raczej bzdura, jest przecież 17-85 IS. No chyba że to będzie coś tak strasznej jakości jak zwykły kit, cena powiedzmy z 500zł i ma pełnić rolę argumentu że stabilizacja w body nie jest potrzebna bo przecież jest tani obiektyw z IS. Eh...
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Kit z IS-em? To dopiero będzie zwieńczenie marketingowej paranoi![]()
![]()
![]()