Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.
---Moje zdjecia na FB---
"Nie wiesz i pytasz - wstydzisz się raz;
Nie wiesz i nie pytasz - wstydzisz się całe życie"
50D; SIGMA 17-50 f/2.8; TAMRON 70-200 f/2.8; Peleng 8mm / E-400; ZD17,5-45; ZD40-150
tylko... czy to jest ważne??? "Galeria - zapraszam."
nie sadze. podrobka oznacza generalnie karte o gorszych parametrach, ale niekoniecznie jakiejs wybitniej wyzszej awaryjnosci. z tym, ze... patrz dalej
ja mam Ultre II od jakichs 2 lat i tez co do awaryjnosci nie ma zastrzezen.
z tym ze, zeby dokonczyc mysl powyzej - jej wydajnosc jest tak kiepska, ze juz wole zamiast niej wlozyc do czytnika PQI 120x, ktore kosztuje 1/3 ceny ww. Ultry II i jest tak nominalnie, jak i zwlaszcza realnie, wyraznie od tego SanDiska szybsza. wiec zwyczajnie nie dociera do mnie potrzeba placenia takiej ceny za mocno przecietna karte![]()
Wykonałem kiedyś testy swoich kart i czytników, które można przeczytać tu: http://fofot.pl/viewtopic.php?p=5107#5107
W kwestii współpracy z czytnikami, rzeczywiście zmierzone prędkości bywają niekiedy zaskoczeniemInaczej miewa się przy współpracy z aparatem. W moim przypadku, niby szybsze SanDiski działały wolniej w czytniku, ale ich prędkość objawiała siew aparacie.
Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.
---Moje zdjecia na FB---
Panowie, witam przymierzam sie do zakupu 2-3 16gb Cfów, mieliście z tym doczynienia? bo cena atrakcyjna, marka znana lecz nie wiem nie mialem doswiadczenia.. co myslicie?
http://www.e-cyfrowe.pl/kingston-cf-...x-p-20328.html
Pzdr!
A czy miał ktoś doczynienia konkretnie z tym modelem kart i czy ten 90mb/s jest prawdą?
Również posiadam Kingstony, chyba z 4, czy 5sztuk, największa 8gb. Sprawują się bardzo dobrze
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
PS. 8gb ma 60mb/s - "daje rade" :-D
Ostatnio edytowane przez kasiulap ; 21-07-2011 o 22:30 Powód: Automerged Doublepost