Strona 10 z 17 PierwszyPierwszy ... 89101112 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 91 do 100 z 165

Wątek: Karta Pamieci CompactFlash ???

Uzależniony Awatar -=Festyk=-
    Miasto
    Bydgoszcz

Domyślnie

To ja się podczepię pod temat.Co powiecie o tym kingstonie?Jedzie już do mnie w paczuszce i chciałbym wiedzieć czy to jakiś bubel czy jednak okazja?
    http://www.allegro.pl/item193192590_..._odb_0_zl.html
    D300s,Nikkor 18-55mm f:3,5-5,6,Tamron 55-200mm f:4,0-5,6,Jupiter 37A 135mm f:3,5,SB-800,Fancier WB1626
    plfoto||Galeria

Uzależniony

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mor_feusz Zobacz posta
    To ja powiem tak (kilka razy juz to pisalem) ale (moim ale to tylko moim zdaniem) jesli chcesz miec 2GB to zdecydowanie polecam 2x1GB - jesli cchesz miec 4GB ot 2x2GB - dlaczego?. Dlatego ze karta czasami sie psuje (przeszukaj forum) zazwyczaj jest to niespotykane ale....... zlosliwosc rzeczy martwych. Jesli beedziesz mial tylko 1 to nie dobrze, zawsze dobrze miec zapas. Jesli masz juz karte to polecam 2GB.
    I owszem!

Uzależniony Awatar Viracocha
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez -=Festyk=- Zobacz posta
    To ja się podczepię pod temat.Co powiecie o tym kingstonie?Jedzie już do mnie w paczuszce i chciałbym wiedzieć czy to jakiś bubel czy jednak okazja?
    To wcześnie pytasz Przyjdzie to rób foty, a po jakimś czasie Ty napisz czy to był bubel czy okazja

Bywalec Awatar Ciosna
    Miasto
    Poland

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez dejneks Zobacz posta
    Zastanawiam sie nad karta do przyszłego canona 400d i tak nie moge sie zdecydować Sandisk Ultra II 2GB czy Sandisk Extreme III 1GB. Niestety mam ważniejsze wydatki i ograniczony mam budżet na kartę
    Tez miałem podobny dylemat, ale 1Gb to rzeczywiscie jest mało, Ja wahałem sie pomiędzy ULtra II a Extreme III, ostatecznie dołożyłem kasy i kupiłem III 2GB. Ale w twojej sytuacji pewnie kupiłbym 2Gb Ultra II, jak nie będziesz "szalał" z szybkostrzelnością :wink: to powinna spokojnie dać sobie rade

Mam odpowiedniki 256 Mb ten sam typ. Nie mam żadnych zastrzeżeń do karty, używam od 2,5 roku i wszytko w normie. Ta karta z moim A60 przemarzła, upadła, robiła i robi za dysk wymienny z czytnikiem i pewnie jeszcze nie jedno podziała
    Ostatnio edytowane przez Ciosna ; 11-05-2007 o 19:36

Dopiero zaczyna Awatar dejneks
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Dziex za odpowiedzi w takim razie teraz kupie Ultra 2GB a w najbliższym czasie drugą

Coś już napisał

Domyślnie

Gdzie można kupić karty PRETEC, najlepiej 4 GB. Przeszukałem kilka sklepów, także allegro i nie znalazłem o takiej pojemności.
    Być albo nie być, o jest pytanie :-D

Pełne uzależnienie Awatar Tomasz1972
    Miasto
    Ząbkowice Śląskie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Premislaus Zobacz posta
    Gdzie można kupić karty PRETEC, najlepiej 4 GB. Przeszukałem kilka sklepów, także allegro i nie znalazłem o takiej pojemności.
    Ceny większości kart spadły, a pretec trzyma wysokie ceny . Obecnie taniej wychodzi kupić sandiska .

Pełne uzależnienie Awatar tpop
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Premislaus Zobacz posta
    http://www.lorien.waw.pl/opis.aspx?kat=34&id=PAp0141

Pełne uzależnienie Awatar Tomasz1972
    Miasto
    Ząbkowice Śląskie

Domyślnie

Dokładnie. Sandiska extreme III można kupić za 210 zł , do tego w zestawie jest soft do odzyskiwania danych.

Coś już napisał Awatar MrDeadhead
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Mam takiego tylko 1GB i poki co nie narzekam. Uzywam tylko z czytnikiem i nie wale seriami wiec ciezko powiedziec jak z zapelnianiem bufora. Ale tak to jest ok, jeszcze mnie nie zawiodl

Strona 10 z 17 PierwszyPierwszy ... 89101112 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów