jak ropbic zdjecia motocykla jadacego na jednym kole z duza predkoscia .????????
jak ropbic zdjecia motocykla jadacego na jednym kole z duza predkoscia .????????
Dokładnie tak samo jakby jechał na dwóch kołachZamieszczone przez gsxr600
![]()
Mylisz sie Jurku: motocykl jadacy na jednym kole trzeba fotografowac w pionowym kadrze. :wink:Zamieszczone przez Jurek Plieth
Pozdr - JaW
Moja galeria Fotojaw
Moje zdjęcia na plfoto
Kiedyś miałem: 300D, Canon 28-135 IS, Canon 100mm Macro USM, Canon 50mm f/1.8, 550EX
ale jakies porady co do ustawien aparatu mam canona a70
Tryb TVZamieszczone przez gsxr600
czas 1/500 do 1/1000 w słoneczny dzień, poza tym oczywiście .raw
nie schodź z czasem poniżej 1/200
złap ostrość w przewidywanym miejscu
naciśnij do końca migawkę około 1 sekundy przed wybranym miejscem. To wyeliminuje shutter lag.
nie bierz moich rad dosłownie, jestem kompletnie pijany po imprezie :wink:
I obiektyw z IS Mode 2. Albo setka wódki przed foceniem ;-)Zamieszczone przez Tomasz Golinski
No wlasnie... od kiedy A70 ma zapis w RAW? Jakis hak?Zamieszczone przez gietrzy
![]()
panowie konkretnie co i jak bo ja mam ten aparat do tygodnia i nie wiem zupe łnie co i jak a zależy mi na dobrych fotkach bo jak narazie to nic z tego nie wychodzi
Kolego tak sie nie da... nie ma uniwersalnej recepty na robienie fotek motocyklom za pomoca jakiegos tam aparatu - dlatego otrzymales mnostwo glupawych odpowiedzi. Po prostu musisz zaczac nauke fotografii od podstaw i swiadomie robic zdjecia, a nie pstrykac. To nie jest trudne, poszukaj dobrej ksiazki lub poradnikow netowych, a przekonasz sie ze warto. Zycze sukcesow :-)Zamieszczone przez gsxr600
Pozdr - JaW
Moja galeria Fotojaw
Moje zdjęcia na plfoto
Kiedyś miałem: 300D, Canon 28-135 IS, Canon 100mm Macro USM, Canon 50mm f/1.8, 550EX