Vitez,Zamieszczone przez eternus
masz u mnie duże piwo 8)
moja żona sama jest tancerką teatru tańca i ta stronka bardzo jej się podoba![]()
chyba będę miał ograniczony dostęp do kompa, zanim to wszystko przejży... :wink:
Vitez,Zamieszczone przez eternus
masz u mnie duże piwo 8)
moja żona sama jest tancerką teatru tańca i ta stronka bardzo jej się podoba![]()
chyba będę miał ograniczony dostęp do kompa, zanim to wszystko przejży... :wink:
Nie przesadzaj :wink:Zamieszczone przez eternus
Moja subiektywna opinia jest taka, że zdjęcia są perfekcyjnie technicznie. Jeśli natomiast idzie o drugą stronę, tą nazwijmy artystyczną, to bywa różnie. Obok bowiem generalnie bardzo dobrych zdjęć z koncertów, są dużo gorsze zdjęcia ze ślubów i zupełnie fatalne zdjęcia modelek. Sztandarowym zaś przykładem jest zdjęcie nr 1 w dziale Modelling, to dziewczyny w futrze. Modelka robi wrażenie jakby odrąbano jej obie ręce, po czym lewą gdzieś zgubiono, a prawą położono niedbale na miejsce :wink:
Mam rację?
P.S. Niezła też jest 'dziewczyna w zlewie'![]()
Ja wyrazajac swoj zachwyt, bralem pod uwage w sumie tylko zdjecia z koncertow - bo to mnie najbardziej interesuje. I to prawda - technicznie perfekcyjne (dlatego tak bardzo interesuje mnie sprzet, jakiego uzywal), poza tym w zdjeciach z koncertow nie jestes w stanie osiagnac takiego poziomu artyzmu, jak chociazby w akcie. I to, ze w tych koncertowych nie ma za duzo artyzmu (co nie znaczy, ze nie ma go w ogole), to w duzej mierze wynika ze specyfiki tematu. Choc jak dla mnie - jest tam kilka ciekawych patentow i na wielu swietnie jest oddana specyfika zespolu i potencjalna atmosfera koncertu.Zamieszczone przez Jurek Plieth
Zas co do tej dziewczyny w zlewie, to dziewczyna nie zla, ale czy zdjecie tez nie zle?
![]()
EOS 300D + dotatki + Digital Ixus
"Zawsze nadchodzi godzina w historii, kiedy ten, który ośmieli się powiedzieć,
że dwa i dwa to cztery, jest karany śmiercią. (Albert Camus)
Najlepszy zlewZamieszczone przez eternus
![]()
Fetyszysta?? :>Zamieszczone przez Jurek Plieth
![]()
Na starej stronie podawal ustawienia w opisie pod zdjeciami, ale jak widac juz to sie skoczylo.Zamieszczone przez eternus
Szkoda.
Zdjecia koncertowe ma rewelacyjne. Gosc w tym jest swietny.
To byla tzw. uwaga na marginesie.
:wink:
pozdrawiam
Wiem - bo juz jakis czas temu Vitez mi polecil jego zdjecia -ale wtedy jakos nie zastanowialem sie nad parametrami, tylko same zdjecia ogladalem. Oj... jaki czlowiek byl glupi:/Zamieszczone przez mgregor
Ale skoro wtedy on nie robil z nich tajemnicy, to jest na dzieja, ze je jeszce kiedys udostepni.
tylko amator dobrej porcelanyZamieszczone przez eternus
![]()
Z tego co pamiętam: 10D (obecnie 20D), 50/1.4, 70-200/2.8L IS, Sigma 20/1.8Zamieszczone przez eternus
prawie wszystkie zdjęcia (koncerty) korekcja na minus
Nie robilbym na 1600 nie wspominajac juz o 3200. Swego czasu jak robilem koncertowe dla agencji foto to powiedziano mi zebym tylko nie robil na wiecej niz 800.