Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: Szumy 5D i 30D

Domyślnie Szumy 5D i 30D

Witam
    Zastanawialiśmy się z kolegom jak bardzo szumi aparat 5D i 30D ustawiany na ISO 3200 ???
    Jakie są różnice w szumach ???
    Jeżeli ktoś chciałby nas oświecić i wysłać fotke oczywiście JPG. maksymalnej rozdzielczości i na ISO 3200 na pocztę to będziemy wdzięczni
    Kogut74@poczta.onet.pl
    Pozdrawiam

Dyskusja o ortografii wycięta tu: http://canon-board.info/showthread.php?t=14416

Domyślnie

nie posiadam 5d ale moge cie poratowac linkiem ,mozna sobie sciagnac jpg orginalnego niestety tylko na 1600 iso link 1
    resta na 3200

link
    link 2
    link 3

wpisz na google i poszukaj

Pozdrawiam
    pare sloikow i jedno body ......... ostatnio uzywane 9 lat temu czas nanowo zaczac przygode ....

Domyślnie

Dziękuje bardzo za linki, ale wolałbym coś w pełnej rozdzielczości na pocztę
    Pozdrawiam

Domyślnie

poszukaj wsrod uzytkownikow forum,napewno ktos ci podesle jpg`i.

ja tylko mam marka2 moze kiedys bedzie 5d jako 2 body.
    pare sloikow i jedno body ......... ostatnio uzywane 9 lat temu czas nanowo zaczac przygode ....

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Popatrz jeszcze na www.dpreview.com.
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Domyślnie

Dziękuje wszystkim

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

A zapytam z ciekawości w jakim celu takie porównanie?
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Uprawnienia umieszczania postów