Strona 2 z 5 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 44

Wątek: To koniecznie trzeba zobaczyc !!!

Pełne uzależnienie Awatar adamek
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Na pewnie nie uwierzę, że oni to zrobili dla pieniędzy.
    Co do pentagonu... hmm...
    no samolotu tam nei ma jak nic.
    Miłego dnia
    adam jastrzębowski
    cyfra i analog. obiektywy, statyw i monopod
    tu tu

Pełne uzależnienie Awatar mattnick
    Miasto
    Wałbrzych

Domyślnie

jak nie ma samolotu ?! Przecież skrzydła się poskładały przy wejściu w budynek i ogon zassało do środka samolotu, bo się próżnia zrobiła przy uderzeniu. To jest najmocniejszy z rządowych budynków i jeszcze był remontowany i wzmacniany!!!! Dobrze, że pilot trafił w okno to się miał samolot gdzie poskładać...inaczej zamieniłby się w harmonijkę przy zderzeniu z taką ścianą....
    30D, C 17-40 f4 L, 50 f1.8, 70-200 f4 L, 430 ex, oraz -=iii=<)
    CZYTAĆ I PAMIĘTAĆ !!!!

Pełne uzależnienie Awatar DoMiNiQuE
    Miasto
    Ostrów Wlkp.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mattnick Zobacz posta
    jak nie ma samolotu ?! Przecież skrzydła się poskładały przy wejściu w budynek i ogon zassało do środka samolotu, bo się próżnia zrobiła przy uderzeniu. To jest najmocniejszy z rządowych budynków i jeszcze był remontowany i wzmacniany!!!! Dobrze, że pilot trafił w okno to się miał samolot gdzie poskładać...inaczej zamieniłby się w harmonijkę przy zderzeniu z taką ścianą....
    hyhyhy Ty to tak na serio? przeciez nie trzeba byc inzynierem lotnictwa zeby domyslic sie, ze tego samolotu po prostu nie bylo

Uzależniony Awatar Zigi
    Miasto
    niedaleko Częstochowy

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez muflon Zobacz posta
    Dokładnie Dla mnie to sklejka w stylu Moore'a. Fajnie się ogląda, można sie pośmiać ze spiskowej teorii dziejów, ale wierzyć? - nieeee Jeszcze o ile zdjęcia z Pentagonu (w najlepszym przypadku) nie są jednoznaczne, to jeśli ktoś twierdzi że w WTC uderzył pocisk, Hercules, lekki odrzutowiec, albo nie-wiadomo-co-jeszcze... to ja robię znaczące kółko na czole i całość materiału ląduje na półce "nawiedzony maniak"
    A czemu właściwie nie wierzyć. Może nie w całość, może deczko odfiltrować bo wiadomo iż całej prawdy tak łatwo się nie odgadnie i wkraść się mogą pewne nieścisłości. Całość historii opowiadanej przez rząd USA jakoś nie do końca chce trzymać się kupy a w połaczeniu z takimi ciekawostkami to juz wręcz smierdzi na kilometr.
    40D, c10-22, c15-85, c50/1.4, 70-200L4, 400L5.6, RUP43, Sherpa 600R +inne graty...
    Moje wiekowe zdjątka na CB & na obiektywnych - zapraszam

Pełne uzależnienie Awatar Kubaman
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Faktycznie ciekawe. Choć skłaniam się generalnie w kierunku poglądu Muflona, to jednak przyznam, że niektóre argumenty są poważne. Ot choćby sprawa z Osamą mańkutem, chorym na nerki i robiącym co tydzień dializę (potrzebował wedle opisu kilku sanitariuszy), który na wideo wygląda jakby się spasł 20 kg i robi niotatki prawą ręką i śmieje w najlepsze. O wyparowaniu samolotu nie wspominam nawet - Giertych i Macierewicz widać jeszcze mają sporo do nadrobienia względem amerykanów.
    Ciekawe.
    Pasja---------------------> www.jakubszyma.pl

Przedsięwzięcie-------------> www.szyma.com

Pełne uzależnienie Awatar popmart

Domyślnie

jeśli ktoś z bliska widział jak wielki jest taki samolot to to błyśnięcie "czegoś" na filmie go rozśmiesza ..... ty bardzie że samolot po zwrocie i odbiciu się od ziemii nie mógł mieć zbyt wielkiej prędkości ....

Pełne uzależnienie Awatar Zielony
    Miasto
    przystanek Warszawa

Domyślnie

Wiele takich historii UFO w Roswell , mordestwo doskonałe na zlecenie pod tytułem wypadek Diany :-( et cetera, et cetera...

A o filmie nic nie napiszę, bo narazi mi się ... ładuje
    Heh, 1h:20min na videogoogle

Uzależniony Awatar Zigi
    Miasto
    niedaleko Częstochowy

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Zielony Zobacz posta
    Wiele takich historii UFO w Roswell , mordestwo doskonałe na zlecenie pod tytułem wypadek Diany :-( et cetera, et cetera...
    A o filmie nic nie napiszę, bo narazi mi się ... ładuje
    Proponuję jednak najpierw obejrzeć! To, że rząd USA kantuje to jest pewne na 100%, kwestia tylko w jak wielu wątkach dotyczących tego wydarzenia.
    40D, c10-22, c15-85, c50/1.4, 70-200L4, 400L5.6, RUP43, Sherpa 600R +inne graty...
    Moje wiekowe zdjątka na CB & na obiektywnych - zapraszam

Początki nałogu Awatar Przemoc
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Generalnie film daje do myslenia, jednak nie wydaje mi się by wszystkie zaistniałe okoliczności były możliwe do zaplanowania. Ludzie lubią komplikować rzeczywistość, a już media osiągają czasem himalaje komplikacji.
    Pewnie rząd usa ma coś za uszami, ale w wielką mistyfikację nie wierzę. W historii pozostanie kolejne niewyjasnione do końca wydarzenie, jak zamach na JFK, śmierć M. Monroe lub Hitlera. Będą powstawały filmy, książki i piosenki. Woda na młyn show-biznesu.
    Pozdrawiam

PrzemoC

Pełne uzależnienie Awatar mattnick
    Miasto
    Wałbrzych

Domyślnie

Elwis ciągle żywy......jeśt gdzieś film w ncie i komputerow rekopnstrukcja przejazdu JFK...podobno samochód zatrzymywał się, żeby ułatwić strzelanie do niego...poza tym na filmie z "zamachu" widać jak ostatni pocisk rozrywa mu twarz...a na zdjęciach z sekcji buźka cała...jak to jest ??
    30D, C 17-40 f4 L, 50 f1.8, 70-200 f4 L, 430 ex, oraz -=iii=<)
    CZYTAĆ I PAMIĘTAĆ !!!!

Strona 2 z 5 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów