Na pewnie nie uwierzę, że oni to zrobili dla pieniędzy.
Co do pentagonu... hmm...
no samolotu tam nei ma jak nic.![]()
jak nie ma samolotu ?! Przecież skrzydła się poskładały przy wejściu w budynek i ogon zassało do środka samolotu, bo się próżnia zrobiła przy uderzeniu. To jest najmocniejszy z rządowych budynków i jeszcze był remontowany i wzmacniany!!!! Dobrze, że pilot trafił w okno to się miał samolot gdzie poskładać...inaczej zamieniłby się w harmonijkę przy zderzeniu z taką ścianą....
30D, C 17-40 f4 L, 50 f1.8, 70-200 f4 L, 430 ex, oraz -=iii=<)
CZYTAĆ I PAMIĘTAĆ !!!!
A czemu właściwie nie wierzyć. Może nie w całość, może deczko odfiltrować bo wiadomo iż całej prawdy tak łatwo się nie odgadnie i wkraść się mogą pewne nieścisłości. Całość historii opowiadanej przez rząd USA jakoś nie do końca chce trzymać się kupy a w połaczeniu z takimi ciekawostkami to juz wręcz smierdzi na kilometr.
40D, c10-22, c15-85, c50/1.4, 70-200L4, 400L5.6, RUP43, Sherpa 600R +inne graty...
Moje wiekowe zdjątka na CB & na obiektywnych - zapraszam
Faktycznie ciekawe. Choć skłaniam się generalnie w kierunku poglądu Muflona, to jednak przyznam, że niektóre argumenty są poważne. Ot choćby sprawa z Osamą mańkutem, chorym na nerki i robiącym co tydzień dializę (potrzebował wedle opisu kilku sanitariuszy), który na wideo wygląda jakby się spasł 20 kg i robi niotatki prawą ręką i śmieje w najlepsze. O wyparowaniu samolotu nie wspominam nawet - Giertych i Macierewicz widać jeszcze mają sporo do nadrobienia względem amerykanów.
Ciekawe.
jeśli ktoś z bliska widział jak wielki jest taki samolot to to błyśnięcie "czegoś" na filmie go rozśmiesza ..... ty bardzie że samolot po zwrocie i odbiciu się od ziemii nie mógł mieć zbyt wielkiej prędkości ....
Wiele takich historiiUFO w Roswell
, mordestwo doskonałe na zlecenie pod tytułem wypadek Diany :-( et cetera, et cetera...
A o filmie nic nie napiszę, bo narazi mi się ... ładuje
Heh, 1h:20min na videogoogle![]()
40D, c10-22, c15-85, c50/1.4, 70-200L4, 400L5.6, RUP43, Sherpa 600R +inne graty...
Moje wiekowe zdjątka na CB & na obiektywnych - zapraszam
Generalnie film daje do myslenia, jednak nie wydaje mi się by wszystkie zaistniałe okoliczności były możliwe do zaplanowania. Ludzie lubią komplikować rzeczywistość, a już media osiągają czasem himalaje komplikacji.
Pewnie rząd usa ma coś za uszami, ale w wielką mistyfikację nie wierzę. W historii pozostanie kolejne niewyjasnione do końca wydarzenie, jak zamach na JFK, śmierć M. Monroe lub Hitlera. Będą powstawały filmy, książki i piosenki. Woda na młyn show-biznesu.
Pozdrawiam
PrzemoC
Elwis ciągle żywy......jeśt gdzieś film w ncie i komputerow rekopnstrukcja przejazdu JFK...podobno samochód zatrzymywał się, żeby ułatwić strzelanie do niego...poza tym na filmie z "zamachu" widać jak ostatni pocisk rozrywa mu twarz...a na zdjęciach z sekcji buźka cała...jak to jest ??
30D, C 17-40 f4 L, 50 f1.8, 70-200 f4 L, 430 ex, oraz -=iii=<)
CZYTAĆ I PAMIĘTAĆ !!!!