tak tylko ze oni "podobno" wzieli wszystko z zestwow ktore sprzedawli.czyli macbooki i macooki pro.Ile w tym prawdy nikt sie nigdy niedowie.W kazdym badz razie robilo wrazenie![]()
tak tylko ze oni "podobno" wzieli wszystko z zestwow ktore sprzedawli.czyli macbooki i macooki pro.Ile w tym prawdy nikt sie nigdy niedowie.W kazdym badz razie robilo wrazenie![]()
No... Z zestawow... Tych po $2500+
Chyba nie myslisz ze ktos majac w dzisiejszych czasach mozliwosc sprzetowa upchania 2-4GB ramu do kompa bedzie w ofercie mial najwiekszy model z 1GB.
...
hehe kuchatku z moim kompe 800MHz celeronkiem i 250 ramu to wszystko jest teraz lepsze![]()
Pamietaj jeszcze ze na prezentacjach producenta (a zwlaszcza apple) wszystko wyglada pieknie... W rzeczywistosci bywa czesto inaczej.
...
Hehe tylko ze wlasnie w czsie prezentacji wyskoczyl "niebianski" ekran... ale tak ogolnie to calkiem niezla ta prezentacja bylamysle ze trzeba by jakis wiekszy zlocik w warszawie zrobic
co wy na to??
To nic dziwnego że Ci to Cool Edit wolno chodzi. U mnie (wcale nie mam tak znowu wypasionych maszynek) Audition (nowsza wersja Edit Pro) odszumianie i większość działań robi błyskiem. Podejrzewam że za cenę takiego MacBooka to złożysz peceta z taką mocą, że Ci bez problemu uciągnie kilkadziesiąt śladów z poupinanymi pluginami z zerową latencją![]()
.
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Muflon okazuje się że nie zupełnie.. przynajmniej nie jeśli chodzi o SAD. Nie przeglądałem zawartości wszystkich maków, ale stał tam MacBook Pro na nim uruchomiony Aperture i tylko 512 MB na pokładzie :sad:. Prędkość działania nie powalała... chociaż obróbka RAWów w czasie rzeczywistym była faktem
.
16 GB RAMu w Mac Proale z tego co patrzyłem na fotki jak rozbebeszali tego Mac Pro to mogło tam być ze 4 GB max
.
EOS 450D, EF 24mm 1.4 L, EF 50mm 1.2 L, EF 24-105mm L, EF-S 10-22mm
Jeśli idzie o Mac-a Pro to równie dobrze mógł mieć zamontowane 4 kości RAM-u po 4 GB każda. Ta maszynka strasznie szybko śmigała......