[QUOTE=jsemeniuk;216802]Witam Serdecznie !
[Po 2-tygodniowej fascynacji poczułem, że ten baardzo amatorski sprzęt jednak nie został skonstruowany dla mnie, coś się w środku telepało (jak dobrze wydedukowałem - była to prowadnica od lampki błyskowej) obudowa trzeszczała, ergonomia pracy była znikoma, a gdy pojawiałem się w miejscu "bardziej-upublicznionym" widok takiego dSLRa wywoływał lekki usmieszek na twarzach innych fotografów.
:rolleyes: To mam pytanko - czym się zajmujesz (na codzień) bo jak wnioskuję nie jesteś ani reporterem ani zawodowym fotografem: green:
Jakoś nigdy za specjalnie nie widziałem, żeby w "miejscach upublicznionych" widok innego niż 1d body wywoływał uśmiech kogokolwiek (tzn. nie spotkalem się z pogardliwymi spojżeniami innych fotografujących![]()
a przez długie lata latałem z 50E + kit
Decyzja była jednoznaczna - po 2 tygodniach oddałem 350D do sklepu i odzyskałem gotówkę (zgodnie z prawem dotyczącym towarów i usług sklepu Vobis mamy 14 dni na zwrot towaru) Sprzedałem to i tamto, wypłaciłem ostatnie 102 dolary ze Stocków i wybór padł na 20D, od pierwszego wejrzenia się zakochałem.![]()
Fantastycznie, ale dalej bedziesz się spotykał z głupimi uśmiechami użytkowników sprzętu profesjonalnego![]()
![]()
Sprzęt idealnie mi podpasował, a przy mocniejszym uchwycie nie bałem się o zmiażdzenie filigramowego korpusiku 350tki.
a co Ty Pudzian jesteś?????
To tak na szybko - nie bardzo widzę podstawe do onanizmu sprzętowego - OK 20-stka jest cool, ale pamietaj że są wyższe, leprze, droższe modele. Powstrzymaj się od uwag takich jak powyżej.
Nie pasuje Ci sprzęt, ma prawo sprzedaj i nie rób afery![]()
![]()