Pokaż wyniki od 1 do 10 z 86

Wątek: Głośność IS

Mieszany widok

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez boss Zobacz posta
    Heh - sprzeczne informacje
    A gdzie widzisz sprzecznosc? Bo ja nie widze zadnej .

Dopiero zaczyna
    Miasto
    KRK

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vitez Zobacz posta
    A gdzie widzisz sprzecznosc? Bo ja nie widze zadnej .
    Z przytoczonych wypowiedzi wywnioskowalem, ze wedlug yogi-bear glosne zaskakiwanie IS'a, ktore obserwuje u siebie, to normalne zachowanie sie tego mechanizmu; z wczesniejszych wypowiedzi natomiast (m.in Twojej) wynikaloby, ze slychac tylko w cichym otoczeniu. Otoz wlasnie u mnie slychac 'zawsze i wszedzie' wiec nie okreslilbym tego dzwieku jako cichy... ??: czy ktos tak wogole odsluchiwal zamieszczona MP3'ke..? :-|

EOS 350D :: PowerShot G3
    EF-S 10-22mm :: EF-S 17-85mm :: EF 70-200mm f4L :: EF 50mm 1.8 II :: Tamron 19-35mm :: EF-S 18-55mm II
    420EX + StoFen :: Velbon Sherpa 750R
    waflar.deviantart.com

Dopiero zaczyna

Domyślnie

Ja odsłuchałem i u mnie odgłosy są takie same.

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez boss Zobacz posta
    Z przytoczonych wypowiedzi wywnioskowalem, ze wedlug yogi-bear glosne zaskakiwanie IS'a, ktore obserwuje u siebie, to normalne zachowanie sie tego mechanizmu; z wczesniejszych wypowiedzi natomiast (m.in Twojej) wynikaloby, ze slychac tylko w cichym otoczeniu. Otoz wlasnie u mnie slychac 'zawsze i wszedzie' wiec nie okreslilbym tego dzwieku jako cichy... ??: czy ktos tak wogole odsluchiwal zamieszczona MP3'ke..? :-|
    Odsluchalem.U mnie takie same. Najwyrazniej jestes nadwrazliwy i/lub masz za blisko ucha sprzet albo za bardzo drżysz nad sprzetem wyszukujac w nim wszelkich mozliwych sladow awarii bo tak duzo za niego zaplaciles.
    Normalne objawy onanistyczne. Kiedys ci minie jak zaczniesz robic zdjecia zamiast drżec o sprzet .

Uprawnienia umieszczania postów