Pokaż wyniki od 1 do 10 z 144

Wątek: Dylemat - D80 czy 400D

Mieszany widok

alton
    Guest

Domyślnie

Watpie. A na pewno nie na tym poziomie i na pewno nie uzywajac zwyklych, dostepnych dla normalnego zjadacza chleba szkiel.
    Nie oszukujmy sie, dla 99% z nas nie ma najmniejszego znaczenia czy sie robi zdjecia a tylko jest wazne to ze jak widzisz Canon, Nikon, Sony czy Olympus na swoim aparacie to geba sama sie smieje.
    Gwarantuje wam i mam 110% pewnosci ze 99% ludzi na tym czy innym forum nie rozpozna czy robione bylo zdjecie.

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez solti Zobacz posta
    Zwłaszcza, że się przegrzewa
    E...tam za dużo byś chciał. Jak biedak musi trząść tą matrycą......

Cytat Zamieszczone przez MARANTZ Zobacz posta
    (...)Co do ergonomii 400D to sądząc po zdjęciach nie ma szans na poprawę, a poprzednia jakość była koszmarna.
    No właśnie niektóre testy pokazują, że jest lepiej niż w 350D. Dla mnie zresztą grip w 350-tce wcale nie jest koszmarem.

Cytat Zamieszczone przez MARANTZ Zobacz posta
    (...)Gdybym miał wybierać to dalej wybrałbym Nikona. Ten D80 plus dość dobre szkło 18-70 został legalnie nabyty przez kolegę za 4300. Moim zdaniem ten zestaw wart jest tych pieniedzy.
    No właśnie problem polega na tym, że dla wielu nie bardzo głównie jeśli weźmiemy pod uwagę cenę puszki.

Cytat Zamieszczone przez alien Zobacz posta
    A co do uchwytu - mimo ,że jest wiekszy niz w canonie , jest równie niewygodny,szczególnie dla osób o mniejszych dłoniach...
    Mam stosunkowo małe ręce i mnie pasuje nawet lepiej niż D50. Gorzej jeśli chodzi o te kółka to dla mnie porażka.

Cytat Zamieszczone przez alton Zobacz posta
    Watpie. A na pewno nie na tym poziomie i na pewno nie uzywajac zwyklych, dostepnych dla normalnego zjadacza chleba szkiel.
    Nie oszukujmy sie, dla 99% z nas nie ma najmniejszego znaczenia czy sie robi zdjecia a tylko jest wazne to ze jak widzisz Canon, Nikon, Sony czy Olympus na swoim aparacie to geba sama sie smieje.
    Gwarantuje wam i mam 110% pewnosci ze 99% ludzi na tym czy innym forum nie rozpozna czy robione bylo zdjecie.
    Myślę że wartałoby kiedyś zrobić taki ślepy test i ciekawe ile osób by prawidłowo odszyfrowało jakim aparatem dane zdjęcie było robione. Stawiam że byłby to bardzo niewielki odsetek jeśliby w ogóle ktoś trafił.
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

vg1
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kolekcjoner Zobacz posta
    Myślę że wartałoby kiedyś zrobić taki ślepy test i ciekawe ile osób by prawidłowo odszyfrowało jakim aparatem dane zdjęcie było robione. Stawiam że byłby to bardzo niewielki odsetek jeśliby w ogóle ktoś trafił.
    w totka też ludzie trafiają ;-)

Uprawnienia umieszczania postów