Pokaż wyniki od 1 do 3 z 3

Wątek: Problem z EOS30

Wizaw
    Guest

Domyślnie Problem z EOS30

Witam wszystkich. Zakupiłem używany aparat Canon EOS30, niestety nie miałem możliwości jego sprawdzenia. Po włożeniu nowych baterii do niego pokazuje mi się wskaźnik wyczerpanej baterii - aparat nie działa. Baterie sprawdzone miernikiem - sprawne. Proszę o ile to możliwe podanie przyczyn i sposobu usunięcia problemu ew. wskazanie autoryzowanych punktów naprawy Canon (Głogów, Leszno, Poznań) oraz przybliżonych kosztów naprawy.

Pełne uzależnienie Awatar gwozdzt

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Wizaw Zobacz posta
    Zakupiłem używany aparat Canon EOS30, niestety nie miałem możliwości jego sprawdzenia. Po włożeniu nowych baterii do niego pokazuje mi się wskaźnik wyczerpanej baterii - aparat nie działa. Baterie sprawdzone miernikiem - sprawne.
    Spróbuj przeczyscic styki. Jeśli nie pomoże to chyba niestety aparat jest uszkodzony. Najlepiej zwrócić do sprzedawcy.

Cytat Zamieszczone przez Wizaw Zobacz posta
    Proszę o ile to możliwe podanie przyczyn i sposobu usunięcia problemu ew. wskazanie autoryzowanych punktów naprawy Canon (Głogów, Leszno, Poznań) oraz przybliżonych kosztów naprawy.
    Jest tylko JEDEN serwis firmowy w Polsce.
    www.google.pl --> canon polska serwis
    http://www.google.pl/search?hl=pl&q=...j+w+Google&lr=
    Pierwszy link!

EDIT: jeszcze jedno: z jakim jest obiektywem? (bo jak jakaś stara Sigma, to też może na nią tak reagować!). Spróbuj go włączyć bez obiektywu.
    Ostatnio edytowane przez gwozdzt ; 06-09-2006 o 12:16
    Pozdrowienia, Tomek
    Kilka moich zdjęć... i sprzęt

Wizaw
    Guest

Domyślnie

Dzięki za podpowiedzi. Obiektyw to stara sigma... Wrócę do domu to dalej będę próbował.

Uprawnienia umieszczania postów