Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 15 z 15

Wątek: Może głupie pytanie ale jak to w końcu z tym jest??

Pełne uzależnienie Awatar schabu
    Miasto
    Rzeszów

Domyślnie

jezeli chodzi o matematyke to znam jeden fajny kawal ale nic wiecej na szczescie wiem o co chodzi z tym czasami itd
    Na której strefie chcesz dostać porannego tosta?

fotografia biznesowa

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Andee Zobacz posta
    Taki potezny arsenal w podpisie i brak podstawowej a w dodatku przez fotografa (nawet amatora) zdobywanej wrecz intuicyjnie wiedzy? Ktos mi powie jak to mozliwe?
    Andee... nie zagladaj ludziom do kieszeni. Jak mnie bedzie stac to sobie i Ferrari kupie i sie nim rozbije na najblizszym slupie bo jezdzic nie umiem... i nic tobie do tego za ile i dlaczego kupilem to Ferrari .
    Od razu poprosze o EOT w tym kierunku.
    Wytykanie ludziom jakim sprzetem robia vs poziom zdjec/wiedzy jest po prostu w niezbyt dobrym tonie.

Coś już napisał

Domyślnie

Hehe, właśnie o to chodzi, że cały czas robie to intuicyjnie, ale teraz jak sie zastanowiłem to właśnie nie wiedziałem dlaczego tak się dzieje.. Dzięki Vitez, i reszta, pozdrawiam.
    350D + BG-E3 + KIT + CANON 70-200 F/2,8 L + Extender 2x II + SIGMA 17-70 + CANON 50/1,8 II + 580EX + RAYNOX + Helios 44M4 + MC Zenitar 16/2,8 + TK 2M + Valbon CX-540 + CANON POWERSHOT PRO 90 IS + TROCHE LAMP, TEŁ, Jakaś Bigma by się przydała.. CDN.

Uzależniony

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vitez Zobacz posta
    Andee... nie zagladaj ludziom do kieszeni. Jak mnie bedzie stac to sobie i Ferrari kupie i sie nim rozbije na najblizszym slupie bo jezdzic nie umiem... i nic tobie do tego za ile i dlaczego kupilem to Ferrari .
    [...]
    Nie o to mi chodzilo Vitez. Poprostu zdziwilem sie samym faktem, a patrzac w stopke kolegi na umiejetnie dobrany zestaw akcesoriow tym bardziej poglebilo sie moje zadzwienie...
    Czarna puszka i gruszka... www.andee.nwz.pl

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Andee Zobacz posta
    Nie o to mi chodzilo Vitez. Poprostu zdziwilem sie samym faktem, a patrzac w stopke kolegi na umiejetnie dobrany zestaw akcesoriow tym bardziej poglebilo sie moje zadzwienie...
    I ja ci wyjasnilem ten fakt na przykladzie Ferrari, kolega ci wyjasnil jeszcze inaczej i po raz kolejny powtorze prosbe o nie zagladanie w portfele i EOT.

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów