Pokaż wyniki od 1 do 10 z 46

Wątek: Który eos 350D czy D60?

Mieszany widok

Bywalec Awatar SenK
    Miasto
    Oświęcim / Kraków

Domyślnie

Jezoo... tylko d60 jest sporo starszy niż 350d.
    Dużym ryzykiem jest kupowanie D60, bardzo dużym.
    Nie wiadomo jaka matryca, uile klapnięc ma migawka.
    350d i może mały, ale duzo młodszy. ISO 800 ma całkiem przyjemne,
    a co do d60 wole nie wiedzieć,m bo ma gorsze niż 10d.
    350d mozna kupić pewnie z gwarancja.. jedynie jego plastikowość
    odstrasza, ale to jeden -, d60 ma ich wiele więcej.

Pozatym jak juz kilka osób zaznaczyło, jeżeli autor sie pyta czy 350d, czy d60 to raczej mu wymiary 350d tak bardzo nie przeszkadzają, więc odpowiedź prosta.

Pełne uzależnienie Awatar gwozdzt

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez SenK Zobacz posta
    ...Pozatym jak juz kilka osób zaznaczyło, jeżeli autor sie pyta czy 350d, czy d60 to raczej mu wymiary 350d tak bardzo nie przeszkadzają,
    Albo po prostu nie miał go w ręku i gdyba na podstawie specyfikacji i obrazków.
    Też tak rok temu miałem. Przeglądałem parametry, myślałem, a potem jak poszedłem do TIP'a i wziąłem 350D do ręki, to go czym prędzej odłożyłem na bok. Potem przymiarka z gripem i tylko w pionie dobrze, bo na ujęcia poziome grip nic nie pomaga.
    Tak kupiłem 300D, spasował mi elegancko nawet bez gripa, więc za to co mi zostało z różnicy i gripa kupiłem sobie lampę :-) Ale niestety teraz już tak dobrze nie ma, bo nowe 300D się skończyły.
    Pozdrowienia, Tomek
    Kilka moich zdjęć... i sprzęt

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez gwozdzt Zobacz posta
    Albo po prostu nie miał go w ręku i gdyba na podstawie specyfikacji i obrazków.
    Też tak rok temu miałem. Przeglądałem parametry, myślałem, a potem jak poszedłem do TIP'a i wziąłem 350D do ręki, to go czym prędzej odłożyłem na bok. Potem przymiarka z gripem i tylko w pionie dobrze, bo na ujęcia poziome grip nic nie pomaga.
    U mnie byla b.podobna historia, sprzedalem 300d i mialem brac 350d ale jeszcze z ciekawosci(...w pore...) poszedlem do mm zlapalem 350d i... poprosilem o 20d do przymiarki bo z robienia zdjec 350-ka nie malbym przyjemnosci, a przeciez nie chodzi o to zeby sie katowac

Uprawnienia umieszczania postów