Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 13

Wątek: 20D raty

Początki nałogu
    Miasto
    warszawa

Domyślnie 20D raty

Mam pytanie.

Zamierzam kupić 20D z tym, ze jestem w stanie wziąść go tylko iwyłącznie na raty. Inaczej nie ma szans i tu mam prośbę: znacie jakis sklep typu mediamarkt etc (na terenie wawy!) bądz e-sklep z tym, zeby cena była normalna a nie niecałe 5000 za 20 z kitem;/. allegro tez juz przeszukałem. niestety tez nie ma

jezeli jestescie w stanie pomóc byłbym bardzo wdzięczny

Pełne uzależnienie Awatar gwozdzt

Domyślnie

Jak poczytasz te dwa wątki i trochę pogłówkujesz, to powinieneś sobie poradzić :-)
    http://canon-board.info/showthread.php?t=13458
    http://canon-board.info/showthread.php?t=12873

i nie zrażaj się tym, że jeden z nich jest o 100/2,8 macro :-) Jak ktoś handluje 100 Macro to i 20D da radę załatwić. Trzeba podzwonić/pomailować i popytać. A nikt za Ciebie tego nie zrobi :-)
    Ostatnio edytowane przez gwozdzt ; 05-09-2006 o 20:28
    Pozdrowienia, Tomek
    Kilka moich zdjęć... i sprzęt

Bywalec Awatar sali128
    Miasto
    Trójmiasto

Domyślnie

Jak nie znajdziesz to weź kredyt w jakimś banku....tylko %....??:

Początki nałogu
    Miasto
    warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sali128 Zobacz posta
    Jak nie znajdziesz to weź kredyt w jakimś banku....tylko %....??:
    no nie tak łatwo-nie jestem pełnoletni.

znalazłem za 3300 z kitem na interfoto. byłem pewien, ze srawdzałem tam. a jednak. dzięki

Bywalec
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Mutt Zobacz posta
    no nie tak łatwo-nie jestem pełnoletni.

znalazłem za 3300 z kitem na interfoto. byłem pewien, ze srawdzałem tam. a jednak. dzięki
    jak w banku nie dostaniesz boś niepełnoletni, to kto ci sprzeda na raty :rolleyes:

Początki nałogu
    Miasto
    warszawa

Domyślnie

dostane za pośrednictwem siły wyższej czyt. siostra etc;]

Dopiero zaczyna Awatar mort_subite
    Miasto
    Szczecin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Mutt Zobacz posta
    dostane za pośrednictwem siły wyższej czyt. siostra etc;]
    Tak z ciekawości:
    Skoro siostra może wziąć aparat na raty, to czemu nie może wziąć kredytu? Raty to przecież też kredyt, tylko - z punktu widzenia klienta - trochę inaczej załatwiany... A samodzielny kredyt ma swoje plusy - chociażby pełen wybór dostawcy.

karrmel
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mort_subite Zobacz posta
    Tak z ciekawości:
    Skoro siostra może wziąć aparat na raty, to czemu nie może wziąć kredytu? Raty to przecież też kredyt, tylko - z punktu widzenia klienta - trochę inaczej załatwiany... A samodzielny kredyt ma swoje plusy - chociażby pełen wybór dostawcy.
    nie wiem sam jak to jest ale taka jest prawda, iwiem sam to po sobie że w kilku sklepach na sprzęt kredyt dostane (tak sprawdzałem sobie do 4000zł) bez problemu natomiast wziąść kredytu gotówkowego nie mogę, tzn moze inaczej, wziąść mogę ale tylko niecałą połowę tej kwoty ... lipa jak nie wiem...życie

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Jest jeszcze prostrze rozwiązanie wziąć na raty (bez problemu wszędzie) 30D. Na raty w porównaniu do kredytu bankowego praktycznie zawsze wyjdzie dużo drożej.
    1. Kredytodawca to pośrednik i bierze prowizję.
    2. Jesteś zmuszony do kupna tylko tam gdzie dają raty, a to są na ogół wieksze sklepy, które sprzedają sprzęt wyłącznie z polskiej dystrybucji.
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Bywalec Awatar sali128
    Miasto
    Trójmiasto

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kolekcjoner Zobacz posta
    Jest jeszcze prostrze rozwiązanie wziąć na raty (bez problemu wszędzie) 30D. Na raty w porównaniu do kredytu bankowego praktycznie zawsze wyjdzie dużo drożej.
    1. Kredytodawca to pośrednik i bierze prowizję.
    2. Jesteś zmuszony do kupna tylko tam gdzie dają raty, a to są na ogół wieksze sklepy, które sprzedają sprzęt wyłącznie z polskiej dystrybucji.
    Kalkulowałem to i to jest tak...Jak dają na raty 0% to aparat jest jakieś 200zł droższy niż w innym sklepie bez rat 0%.Wychodzi na to samo czy brać kredyt czy raty...:-?

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów