sorry ale jak nie wiesz gdzie masz na klawiaturze ctr i alt to screenshot nic nie pomoze.. no chyba zebym zdjecia klawiatury porobil?
Matko, panowieJac dzieki za wskazowki i nie denerwuj sie tak, a Rak'u faktycznie mozna to zrobic bez screenow, ktore sa czasochlonne i nie kazdy ma na to czas
Nie nadwyręzajmy pomocnego ramienia naszych kolegow.
ja sie nie denerwuje wrecz przeciwnie ;-)
a co do ramki to wszytkie px musisz sobie ustwaiac wedlug wlasnego "widziCisie" ;-)
Jac - jedn pytanie. Rozumiem, ze te operacje wykonuje na obrazku tak,,,? A nie na nowej warstwie?
Wiem, ze banalne pytania...
Dla tych co maja problem to obrazek musi bycc jako tlo oczywiscie.
Efekt jest bardzo fajny i dziekuje JAC za pomoc. Dla jednym po podstawy, dla innych jak widac szczyt - jak dla mnie![]()
Ostatnio edytowane przez iczek ; 06-09-2006 o 11:14
tak, ramka to juz u mnie ostatni proces obrobki zdjecia, czyli jak juz mamy wszystko na jednej warstwie - czyli background czyli nie na warstwie ;-) a tloJac - jedn pytanie. Rozumiem, ze te operacje wykonuje na obrazku tak,,,? A nie na nowej warstwie?
jasne, pozniej bedzie, ze to ja jestem be mimo tego ze chcialem pomoc, tak to zgrabnie zrobiles ;-)
wiec zeby nie bylo
wszytkie opcje masz w jednym menu...
i tak wyglada ta "wewnetrzna" ramka... ale nie moglem sie powstrzymac i dodalem swoja (zewnetrzna)
taka ramka dobrze sie sprawdzi tam gdzie jest raczej jasne tlo na ciemnym trzeba by pewnie sie troche pobawic w winiete ;-) ale to pewnie w nastepnym odcinku
Pani PSYCH... zawsze dziala na wyrzuty sumienia (ale tylko u dobrych ludzi). :wink:
dzieki i pozdrawiam,
z pozdrowieniami "69"
Hmm a moze cos takiego?
Pkt 8 Regulaminu - niedozwolona stopka tu była...
A to nie to samo tyle, ze przy innych wartosciach px i bez zewnetrznej?
Inaczej, podaj "przepis" na ta ramke.
BTW
jak sie patrze na te fotke to mi sie mieni w oczach - szczegolnie na tej bialej bluzce
pozdrawiam,
z pozdrowieniami "69"