Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 25 z 25

Wątek: Maksymalna wielkość odbitki a megapixele

Moderator Awatar Janusz Body
    Miasto
    Szczecin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Macios Zobacz posta
    ....ale to co sie dzieje w szczecinskich labach jest zniechecajace. Nigdzie nie mozna wywolac slajdow (wysylaja albo do gdanska, albo berlina - trwa to ok 2tyg),....
    Lab Kodaka na Mickiewicza koło ryneczku też nie woła slajdów? Kurcze slajdów to już dawno nie robiłem ale nie sądziłem, że jest tak źle...

Uzależniony Awatar Macios
    Miasto
    Szczecin

Domyślnie

właśnie tam mi spartolili filmy z Papui...

Moderator Awatar Janusz Body
    Miasto
    Szczecin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Macios Zobacz posta
    właśnie tam mi spartolili filmy z Papui...
    No to bolesne jak zepsują klisze - na internetowe rankingi nie ma co patrzeć za bardzo bo TWA macza w tym palce. Mnie ze 2 lata temu na Wojska ok 500 zdjęc zrobili nie na tym papierze i nie w tym formacie + przekadrowali je ciut. Robili drugi raz i... teraz sam drukuję

Pełne uzależnienie Awatar minek
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Ze slajdami coraz trudniej ... samemu trzeba (-: Polecam!

Bywalec Awatar dominix
    Miasto
    Okpo Geoje South Korea

Domyślnie

Ajajaj, a wydawalo mi sie ze ten lab Kodaka na Mickiewicza kolo ryneczku, to jeden z lepszych w Szczecinie, a drugi niezly to Fuji na Wyzwolenia kolo Cezasu. Czasami jak bywam to z nich korzystam. No ale niefortunne okolocznosci moga zepsuc opinie.
    A w temacie sprzetu, to chyba bledem jest zmiana systemu w calosci, bo to sa dopiero koszta. Nie placisz tylko za body, ale rowniez za nowe obiektywy. Jazeli masz EOSa, to pewnie jakies szkla do niego tez, wiec chyba lepiej pozostac ze szklami i kupic dobra puszke niz od nowa wydawac duuuzo $$$. Poza tym z tego co widze po sklepach i odpowiadam na pytania roznych ciekawskich o ceny na wschodzie to te same obiektywy do Nikona sa drozsze niz do Canona. Ciekawe...

Pozdrawiam
    Dominik
    EOS 3, EOS 40D, EOS 7D, 17-40 f/4L, 28-135 f/3.5-5.6 IS USM, 75-300 f/4-5.6, 50 f/1.4,
    100 f/2.8 Macro USM, 580ex, kilka hoya hmc pro1, Lowepro SR 100 AW, CT AW Fotki tutaj

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów