Sorki ze sie nie odzywalem ale mam niezly mlyn.
Bartosz karte kupilem u tego samego sprzedawcy do ktorego podales linki czyli Ultra Media. Jezeli bedziesz placil przelewem, przypilnuj tzn zadzwon do nich zeby wyslali przesylke bo u mnie troche sie machneli i mogl byc dzien opoznienia, nie odznaczyli mojego przelewu. Poza tym wszystko idealnie. Gwarancja dozywotnia. Realizacja gwarancji tak jak opisalem w poscie odsyalsz do nich a oni juz wiedza co z tym zrobic, zreszta z tego co mowili to chca wziasc dodatkowo serwisowanie produktow Transcenda, teraz maja serwis Kingstona.
A jeszcze jedno nie wyrzucaj opakowania po karcie bo jest potrzebne do realizacji gwarancji.

Zodiakalny Rak wiesz gdybym mial pieniadz to jak najbardziej a na razie fundusze sa skromne dlatego mam tylko jedna 2GB. Przed zakupem myslalem o tym co napisales tylko troche inaczej czy by nie kupic dwoch kart po 1GB i np fotobanku, lub 1GB i fotobank ale nie wystarczylo pieniedzy i zostalem przy 2GB.

Pozdrawiam wszystkich.

PS. Planuje zakup statywu jezeli ktos ma jakies info to prosze o mail na wilkolaski@wp.pl

Zodiakalny Rak sorki, nie doczytalem ze to co napisales o 8GB bylo do Wiesiek_TGT a nie do mnie. Jeszcze raz przepraszam.

wilkolaski: dzięki
Chyba zdecyduję się na tę kartę.