Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 29 z 29

Wątek: Zaraz mnie coś trafi

gajowy Awatar akustyk
    Miasto
    holandia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Reno Zobacz posta
    Akustyk, uważaj, co mówisz, jak jedziesz - 2,5 letni synek mojej koleżanki zniecierpliwił się jadąc autobusem i ryknął "no jedź palancie!" .
    wiesz... lat temu N ojciec moj wozil rodzinke wozem marki Syrena poirytowany glabami na drodze zwykl mawiac wlasnie owo magiczne "palant", za co matka notorycznie go upominala.

i ktoregos razu udalo mu sie stlumic bluzg. po krotkiej chwili moj brat, bawiacy sie na tylnym siedzeniu klockami wyjrzal do przodu, spojrzal ojcu prosto w oczy i zadal jedno, krotkie acz konkretne pytanie: "palant, tato?". ojciec odparl, ze owszem, palant. brat uspokojony powrotem sytuacji do normalnosci wrocil na swoje miejsce i zajal sie swoimi klockami

do dzis mu to ojciec z matka pamietaja

Cytat Zamieszczone przez dominix Zobacz posta
    A poza tym to niech zyja sluzbowe auta!
    buehe... w kraju nad Wisla chodzi taki zart:
    - jakie auto podjedzie bez problemu pod 30cm kraweznik?
    - sluzbowe.

patrzac po tym jak ludzie jezdza nie jest to dzołk abstrakcyjny
    Ostatnio edytowane przez akustyk ; 04-09-2006 o 09:54
    www albo tez flickr

Cenzor Awatar MacGyver
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Na moim blokowisku ciągle mi coś robią w samochody, jak nie wgniotą to ukradną lusterka .... i tak w kółko. Niemniej najbardziej wk... jest to że nawet jak złapiesz takiego palanta to na policję nie ma po co iść bo to wszystko jest tzw. niska szkodliwość społeczna czynu. Złapałem kiedyś dwie takie panienki co bawiąc się z psem rzuciły mi kamieniem w dach auta, które nie miało nawet pół roku. Pan policjant przyjechał, spisał protokół i na tym się skończyło
    Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutaj

Początki nałogu Awatar swiderski
    Miasto
    Gorzów/ Szczecin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MacGyver Zobacz posta
    Złapałem kiedyś dwie takie panienki co bawiąc się z psem rzuciły mi kamieniem w dach auta, które nie miało nawet pół roku. Pan policjant przyjechał, spisał protokół i na tym się skończyło
    Podziwiam twoją cierpliwość - u mnie chyba skończyłoby się na sprawie za pobicie (tyle, że ja był bym oskarżonym )
    350D z gripem + kit + 28-105 USM + 380EX

Pełne uzależnienie Awatar gwozdzt

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez swiderski Zobacz posta
    u mnie chyba skończyłoby się na sprawie za pobicie (tyle, że ja był bym oskarżonym )
    Kobitki byś pobił?
    Beee... nieładnie , damski bokser:-?
    Pozdrowienia, Tomek
    Kilka moich zdjęć... i sprzęt

Miasto
    Gorzów/ Szczecin

Domyślnie

Jak mi ktoś 5 raz przyp*** w to auto, to chyba naprawdę się przełamie i "zapoluje" na wandala - nie ważne jakiej płci. Bo ile można?

Cenzor Awatar MacGyver
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Podziwiam twoją cierpliwość - u mnie chyba skończyłoby się na sprawie za pobicie (tyle, że ja był bym oskarżonym )
    Kiedyś nakręciłem ucho jednemu łebkowi co urwał antene od poldka mojej mamuśki ... ale wtedy miałem 19 lat i jeszcze wierzyłem w sprawiedliwość na świecie. Potem już wiedziałem że to się nie opłaca, bo można samemu wylądować na ławie oskarżonych za napaść
    Jak mi ktoś 5 raz przyp*** w to auto, to chyba naprawdę się przełamie i "zapoluje" na wandala - nie ważne jakiej płci. Bo ile można?
    Popieram, tylko uważaj żeby nikt nie widział.
    Ostatnio edytowane przez MacGyver ; 04-09-2006 o 13:35
    Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutaj

Uzależniony Awatar Avadra_K
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Z ostatniej chwili - wczoraj wieczorem siedzę w samochodzie, czekam na żonę, słucham muzyki i nagle .... radio mi ciut zaczyna trzeszczeć - patrze w lusterko, a w tylnej szybie widzę tors jakiegoś gnojka (antenę mi gówniarz odkręcał) Wypadłem z samochodu kolesia zamurowało nawet nie drgnął kiedy mnie zobaczył Za to mnie do tej pory balą palce w nodze - chyba mu trafiłem w kość ogonową I dobrze mu tak, na żywca antenę rąbać, do czego to dochodzi...

Miasto
    Gorzów/ Szczecin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Avadra_K Zobacz posta
    Z ostatniej chwili - wczoraj wieczorem siedzę w samochodzie, czekam na żonę, słucham muzyki i nagle .... radio mi ciut zaczyna trzeszczeć - patrze w lusterko, a w tylnej szybie widzę tors jakiegoś gnojka (antenę mi gówniarz odkręcał) Wypadłem z samochodu kolesia zamurowało nawet nie drgnął kiedy mnie zobaczył Za to mnie do tej pory balą palce w nodze - chyba mu trafiłem w kość ogonową I dobrze mu tak, na żywca antenę rąbać, do czego to dochodzi...
    To już jest tylko czysty wandalizm. Wątpię, żęby miał kupca na Twoją antenę Przeiceż nowa antena na allego kosztuje ok 20zł - opłaca się niszczyć komuś auto dla tych kilku złotych?

Uzależniony Awatar Avadra_K
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

To już jest tylko czysty wandalizm. Wątpię, żęby miał kupca na Twoją antenę Przeiceż nowa antena na allego kosztuje ok 20zł - opłaca się niszczyć komuś auto dla tych kilku złotych?
    Pewnie, że nieopłaca się, ale za to dostał solidną nauczkę, żeby po cudze nie sięgać:razz:

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów