zdjecia fajne , milo sie oglada , ale vitez dobrze gadabedziesz nastepnym razem bardziej ostrozniejszy , mi to pomoglo
![]()
zdjecia fajne , milo sie oglada , ale vitez dobrze gadabedziesz nastepnym razem bardziej ostrozniejszy , mi to pomoglo
![]()
Jak rozumiem prowokujesz mnie bym palcem wskazal te poruszone/spudlowane?![]()
Zgubi czy nie zgubi... grunt ze w fotoreportazu z konkursu mody jest dosc malo miejsca na ahtyzmowanie (czyli "tak mialo byc bo taki zamysl autora zdjecia") a fotki niedoskonałe zbyt odstaja od pozostalych bedacych bardzo na poziomie.
Ostatnio edytowane przez Myszoor ; 12-04-2007 o 19:18
(korpus + kit-zoom + krótki tele-zoom + flesz) + (korpus + szeroki-zoom + kit-zoom) + (statyw + monopod) + (błyskograty 2x0.5KW + pudełka + antenki) + (plecak + torby: duża i mała) + 28Gb CF + laptok
=> www.MysiaPercTeam.tk | www.Kanu.pl | Fotografia ślubna | Zdjęcia ślubne | Blog (niekoniecznie) ślubny
Jesli to sa biodra to nie. Jesli faldki to tak
Grunt jednak ze mydlo na zdjeciach rowniez mi przeszkadza. Bez prob porownywania czy bardziej czy mniej niz jakies tam biodra.
Jesli tobie nie przeszkadza - nie ma problemu, rob takie dalej i je pokazuj. To tylko moja subiektywna opinia a nie koniec swiata. Zajrzyj do moich np koncertow czy samolotow a tez znajdziesz poruszenia i mydlo. Ale zostawilem bo mina/poza/moment fajne.
Excellence.
Ostatnio edytowane przez Nemeo ; 13-04-2007 o 21:22
Ty tak poważnie, czy dla jaj? Bo to pierwsza w życiu wprawka z blur'a:
http://www.rangefindermag.com/magazi...ge.taf?page=88
Dziewczyna miała nie najciekawszą cerę - więc jeżeli zwykle nie PSuję to tu zePsułem.
(korpus + kit-zoom + krótki tele-zoom + flesz) + (korpus + szeroki-zoom + kit-zoom) + (statyw + monopod) + (błyskograty 2x0.5KW + pudełka + antenki) + (plecak + torby: duża i mała) + 28Gb CF + laptok
=> www.MysiaPercTeam.tk | www.Kanu.pl | Fotografia ślubna | Zdjęcia ślubne | Blog (niekoniecznie) ślubny